Divkārtējais olimpiskais čempions BMX braucējs Māris Štrombergs kopā ar sieviņu Natašu šodien uzzināja sava gaidāmā mazuļa dzimumu. Par to, ka ģimenes pirmdzimtais būs puika, abi paziņoja sociālajā tīklā instagram.com.

 

Viens otram sniedzot skūpstu un rokās turot dūmu sveces no kurām izplūst zilas krāsas dūmi, šodien sociālajā tīklā instagram.com par sava gaidāmā mazuļa dzimumu pavēstīja Māris un Nataša Štrombergi. Topošā māmiņa savā profila pie publicētās bildes bija lakoniska uzrakstot: “Mums būs puika!” Savukārt, divkārtējais olimpiskais čempions bija krietni sajūsminātāks par šādu jaunumu. “Tas ir puika. Štrombergu dinastija turpināsies. Mini “mašīna” jau ir ceļā,” tā saviem sekotājiem pavēstīja Štrombergs.

Jāatgādina, ka par to, ka sieva Nataša ir bēbīša gaidās, Māris sociālajos tīklos vēstīja pagājušā gada decembra vidū. Savukārt, viņa sieviņa precizēja, ka abu pirmdzimtais gaidāms jūnijā. “Pasaule, uzmanies, mini Mašīna ir ceļā. Turu īkšķus, lai tas būtu zēns. Tikai jokoju – būšu priecīgs arī par meitu. Neaprakstāmi laimīgs, ka drīzumā kļūšu par tēti,” toreiz rakstīja Māris, kura iesauka sporta pasaulē ir “Mašīna”.

Māris un Nataša kopā ir jau vairākus gadus, bet gredzenus viņi mija pagājušajā gadā ASV. Bildinājumu Māris izteica 2015. gadā, savā 28. dzimšanas dienā.

Saistītās tēmas: dēlsMāris ŠtrombergsNataša Štrombergs

youtube icon
Abonēt youtube