Pirms pāris gadiem pašmāju sporta klusos ūdeņus pamatīgi saduļķoja basketbolistes Guntas Baško- Melnbārdes atklātā intervija žurnālam “Playboy”. Tajā viņa atzina, ka sieviešu basketbolā ir ļoti daudz citādāk seksuāli orientētu meiteņu. Nu šī intervija atkal ir aktuāla, jo īsi pirms gadu mijas savulaik populārā pašmāju basketboliste Sabīne Niedola atklāja, ka ir precēta ar draudzeni Andželu Tisedeilu.

 

Tieši dienu pirms gadu mijas 30. decembrī basketboliste Sabīne Niedola savā profila facebook.com informēja, ka kopš pērnā gada 17. februāra ir precēta dāma. Par viņas laulāto kļuvusi komandas biedrene Andžela Tisedeila no Zārluī basketbola klubā “Royals”.  Niedolai aprīlī apritēs 27 gadi, savukārt viņas sieva martā svinēs 33. jubileju. Niedolas sieva  ir no ASV, taču abas iepazinās Vācijā, spēlējot vienā klubā basketbolā.

Jāatgādina, ka 2014. gadā gluži vai vētru visos medijos izraisīja tobrīd ļoti populārās basketbolistes Baško- Melnbārdes intervija. Uz Playboy žurnālista jautājumu, vai tā ir taisnība, ka sieviešu basketbolā ir ļoti daudz lesbiešu, Baško -Melnbārde atbildēja apstiprinoši un arī centās rast tam kādu skaidrojumu. “Es nezinu. Varbūt nav varējušas atrast labu vīrieti, varbūt nav veicies attiecībās. Zinu gadījumu – meitene bija kopā ar puisi, kurš salauza viņas sirdi, un viņa saprata, ka vīrieši nerullē. Un tad jau paliek tikai meitenes. Tāpat ir tā, ka mēs komandās ļoti daudz laika pavadām kopā, un acīmredzot tur kaut kā tas notiek. Sīkāk nemācēšu paskaidrot,” stāsta Baško. 2011. gada augustā Gunta apprecējās ar bijušo basketbolistu Kristapu Melnbārdi, un tobrīd šis notikums ir palīdzējis arī viņas karjerai. “Man [pēc kāzām] bija pacēlums, tas deva pozitīvu lādiņu. Esmu precējusies trīs gadus, un joprojām viss ir ļoti forši,” stāsta Gunta. “Mēs apprecējāmies pēc divu gadu draudzības. Mums vairs nav astoņpadsmit, mēs zinām, ko gribam. Kāpēc kaut kas jāvelk garumā? Bet patiesībā es neuzskatu, ka mums kaut kā ļoti ātri viss notika. Draudzējāmies, bija labi kopā, un apprecējāmies,” intervijā neslēpj sportiste.

Foto: facebook.com

 

youtube icon
Abonēt youtube