Daļa no XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI deju svētku produktu ietirgotajiem līdzekļiem tiks ziedota Bērnu klīniskās universitātes slimnīcai, aģentūru LETA informēja svētku sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Vasiļjeva.

Viņa skaidroja, ka, tuvojoties Dziesmu un deju svētkiem, mazumtirdzniecības centros “Rimi” visā Latvijā iedzīvotājiem tiks piedāvātas svētku programmas, suvenīri, noritēs dažādi iesildīšanās pasākumi, kā arī būs iespēja iegādāties īpašu svētku produktu klāstu ar moto “Esam kopā no visas sirds!”.

Daļa no ietirgotajiem līdzekļiem tiks ziedoti, lai bērni un viņu vecāki, kuri nevar apmeklēt svētkus slimības dēļ, tos varētu pēc iespējas vairāk izjustu arī slimnīcas telpās.

Tāpat SIA “Rimi Latvia” iesaistīsies svētku organizēšanā. To laikā dalībniekiem un brīvprātīgajiem uz visām svētku norises vietām tiks piegādāti kopskaitā 400 000 litri ūdens. Tāpat “Rimi Latvia” nepieciešamības gadījumā svētku dalībniekiem nodrošinās lietusmēteļus, kā arī piedalīsies 200 labāko kolektīvu apbalvošanā.

Jau vēstīts, ka XXVI Vispārējie latviešu Dziesmu un XVI Deju svētki norisināsies Latvijas valsts simtgades svinību zīmē no šī gada 30.jūnija līdz 8.jūlijam. Svētkus rīko Latvijas Nacionālais kultūras centrs.

youtube icon
Abonēt youtube