Mūzikas akadēmijas Studentu klubs vairāk nekā 20 gadu garumā bija pazīstama koncertu, izrāžu un citu kultūras norišu vieta, izklaidējot vairākas roka, popa un alternatīvās mūzikas fanu paaudzes. Pēc piecu gadu pauzes Studentu kluba durvis tiks atvērtas Katrīnas Gupalo & “The Black Birds” koncertam.

“Tiem, kuriem Studentu kluba apmeklēšana tā ziedu laikos bija būtiska radošās izpausmes un apmaiņas sastāvdaļa, neapšaubāmi neaizmirstama ir kluba unikālā atmosfēra: absolūta brīvība un bohēma. Reibinošā Studentu kluba atmosfēra tiks atdzīvināta vienreizējā pasākumā,” ziņo koncerta rīkotāji.

Vakara koncertprogrammas autore ir Mūzikas akadēmijas absolvente Katrīna Gupalo, kura kopā ar pavadošo grupu “The Black Birds” dziedās savas oriģināldziesmas no gaidāmā debijas albuma, kā arī Edgara Raginska un Miķeļa Vanaga oriģinālmūziku un populāras pasaules melodijas jaunās aranžijās.

“Koncertprogramma, kas veidota art pop mūzikas stilā, nojaucot robežas starp dažādiem mūzikas žanriem, katrā dziesmā uzburs neatkārtojamu skaņu un tēlu pasauli: reibinoša karamele, oranža un nedaudz paģiraina trešdienas saule, fantāzijās izkusis saldējums,” tā par programmu saka Katrīna Gupalo. Koncertā piedalās: dziedātāja un pianiste Katrīna Gupalo, trompetists Gatis Gorkuša, ģitārists Miķelis Vanags, basģitārists Kristiāns Kosītis, sitaminstrumentālists Elvijs Endelis un vokālists Endijs Endelis.

Foto: publicitātes foto