Šova “Balss” (Голос) sestās sezonas dalībnieks pašmāju mūziķis Aleksandrs Kazakovs un grupa “Da’Ba” tā sauktajā sieviešu dienā  8.martā  aicina uz lielo pavasara koncertu “Atzīšanās mīlestībā”, kas notiks Rīgā, Maskavas namā. Koncerta programmā – dziesmas par mīlestību no Bulata Okudžavas, Vladimira Visocka, Viktora Coja un Borisa Grebenščikova repertuāra, kā arī grupas “Da’Ba” autordziesmas.

 

Aleksandrs Kazakovs Latvijā pazīstams kā grupas  “Da’Ba” līderis. Dzejnieks un mūziķis, sarakstījis ap 200 dziesmu – no romancēm līdz rokam, no bardu mūzikas līdz bossa novai. Aizvadītā gada decembrī Maskavas namā viņš uzstājās ar koncertu “25 dziesmas par mīlestību”. Aleksandrs regulāri priecē klausītājus ar koncertiem “Bhajan cafe”, “Lampa” un radošajā pagalmā “Kaķis maisā”. 2016.gadā grupa  “Da’Ba” ierakstīja koncertalbumu un studijas albumu, tie ir iegādājami lielākajos mūzikas ierakstu veikalos. Tāpat šobrīd rit darbs pie grupas jaunā albuma.

Pēc noklausīšanās projektā “Balss”, Aleksandrs Kazakovs ir iekļuvis Dimas Bilana komandā. Skatītāju mīlestību viņam ir izdevies iegūt pateicoties savai sirsnībai, lieliskajam vibrato, harizmai un oriģināli izvēlētajam repertuāram. Pateicoties šim televīzijas projektam, Aleksandram ir bijusi vienreizēja iespēja uzrunāt līdz šim nebijušu skaitu klausītāju, no kuriem daudzi ir paguvuši iemīlēt viņa patieso un neatkārtojamo dziedāšanas manieri.

https://www.youtube.com/watch?v=Se5YTMZl1cQ

 

Saistītās tēmas: Aleksandrs KazakovsdabaГолос

youtube icon
Abonēt youtube