Pagājušajā trešdienā (18.04.2018) A. Gobzems nāca klajā ar informāciju par “Zolitūdes traģēdiju” un faktiem saistībā ar to. Informācija tika izpausta sistemātiski, vienlaicīgi par vienu tēmu, taču pēdējais A.Gobzema paziņojums liek noprast, ka pēc informācijas izpaušanas A.Gobzems saņēmis ievērojamu daudzumu vēstuļu un komentāru par dažādiem negatīviem notikumiem un kritisku skatījumu uz notiekošo politikā. Uz šo kritiku A.Gobzems reaģējis pats ar savu komentāru par to, ka nekas nemainīsies, ja nesāksim rīkoties, ja nesāksim aizstāvēt to, kas mums dārgs:

 

“Man bija jāpabeidz teksts par Zolitūdi, bet negaidīti nepilnas dienas laikā virs 600 komentāriem un vēstulēm, no kuriem aptuveni puse – viss ir slikti, valdība pēdējie zagļi, valsts sūdaina, un mēs jau neko nevaram, mums nav laiks (izņemot astoņas stundas rakstīt komentārus).
Gribas teikt tendeces “sūdainā valsts” tiražētājiem – mīļais cilvēk, paņem taču vienreiz savu dzīvi aiz olām (pardon my french)! Gribi dzīvot labāk, sāc dzīvot labāk. Maini domāšanu, darbu, dzīvesvietu, valsti, ej demonstrācijā (bet nedauzi logus), radi ideju, biznesu, mēģini, aplauzies, mēģini vēlreiz, vēlreiz aplauzies, bet mēģini atkal un atkal, nežēlo sevi (nekad) un negaidi, ka kāds cits izdarīs tavā vietā, jo tā nenotiks.
Vēl neviens, kurš noniecinājis savu valsti ar žēlošanos dzīvē neko nav sasniedzis. Sasniedz darītāji, drosmīgie, uzņēmīgie. Tie maina pasauli un valstis.
Viss nav slikti (piemēram, Sīrijā, tur viss tiešām ir slikti), bet to, kas ir, to var izmainīt, kaut rezultāts nebūs rīt pret pusdienas laiku. Mīlēt savu valsti ir tāpat, kā mīlēt savu tuvāko.”

Saistītās tēmas: Aldis GobzemsZolitūdes Traģēdija

youtube icon
Abonēt youtube