Mūziķis un RigaTV24 raidījuma Rampas Ugunis vadītājs Andris Kivičš paziņojis par vēlmi pievienoties Artusa Kaimiņa vadītājai partijai KPV LV, kā arī startēt kopā gaidāmajās 13.Saeimas vēlēšanās.

Par iestāšanos politikā Kivičs vēsta sociālajos tīklos ar uzsvaru, ka vēlas mainīt Latvijā esošo politisko situāciju:

«Es gribu dzīvot Latvijā, kur politiķi sarunājas ar sabiedrību saprotamā valodā. Es gribu dzīvot valstī, kur regulāras nejēdzības nav norma. Latvijā, kur cilvēki neiebilst maksāt nodokļus, jo tic valsts pārvaldei. Valstī, kur politiķi atbild par vārdiem un darbiem. Šis ir mūsu laiks, un es vairs negribu par to runāt tikai virtuvē, pie viesību galda vai frizētavā.
Paldies Rīgatv24 un raidījuma Rampas Ugunis komandai un skatītājiem par šiem četriem gadiem un 1 100 raidījumiem. Ir pienācis laiks, es eju politikā. KPV.LV, TIKAI UZ PRIEKŠU! MĒS UZVARĒSIM!»

Tikmēr par to, ka Kivičs startēs 13. Saeimas vēlēšanās liecina Kaimiņa ieraksts sociālajā tīklā Facebook. 

Ir jāatzīmē, ka līdz ar to Kivičs vairs nevar būt Rampas Ugunis vadītājs, jo Latvijā is stājies spēkā Priekšvēlēšanu aģitācijas likums.  Proti, ka «vēlēšanu dienā, kā arī 60 dienas pirms vēlēšanu dienas elektroniskajiem plašsaziņas līdzekļiem aizliegts izplatīt to personu vadītus raidījumus, sagatavotus komentārus, intervijas un reportāžas, kuras pieteiktas par deputātu kandidātiem vai pirms vēlēšanām publiski paziņojušas par savu līdzdalību kāda politiskā spēka darbībā,» teikts likumpantā.

BNN jau vēstīja, ka šonedēļ arī basketbolists Kaspars Kambala paziņoja, ka ir nolēmis iesaistīties politikā un pievienoties partijai KPV LV.

Tikmēr Kaimiņš, taujāts par to, vai Kambala kandidēs arī Saeimas vēlēšanās, norādīja, ka visus kandidātus parlamenta vēlēšanās nosauks vēlāk, jūlija beigās. Viņš apliecināja, ka partijas birojā saņemts Kambalas iesniegums par iestāšanos KPV LV.

Kā ziņots, 13.Saeimas vēlēšanas notiks oktobra pirmajā sestdienā.

Ziņo: BNN

Saistītās tēmas: 13. Saeimas vēlēšanasAndris KivičsKPV LV

youtube icon
Abonēt youtube