Olšūnu sāga, skandalēšanās par bāru nosaukumiem, brāļa paaugstinājuma izlūgšanās – Imants Parādnieks (VL-TB/LNNK) ir cilvēks ar «interesantām» idejām. Politiķis, kurš ar saviem izgājieniem nereti izsauc izbrīnu (atcerēsimies astes nogriešanu), pēc kļūšanas par Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa (JV) padomnieku nu iecerējis sēsties Sabiedrības integrācijas fonda (SIF) padomes priekšsēdētāja krēslā, raksta ziņu portāls Baltic News Network (BNN).

SIF padomes priekšsēdētājs algu nesaņem, taču lemšana par to, kā tiek dalīta nauda sabiedrības saliedēšanai, arī nav maza vara.

Zināms, ka Parādnieks ir kompromisa figūra. Kad notika ministriju sadale starp koalīcijas partijām, matemātika Kariņam nespēlēja par labu – kā lai vienlīdzīgi sadala 14 krēslus piecām partijām? Tā tapa ideja Parādniekam un nacionāļiem par godu radīt demogrāfijas ministra amatu. Pēdējā Saeimā neievēlētais demogrāfijas eksperts, kuram ģimenes vērtības ir tik dārgas, ka viņam pat ir vairākas ģimenes, jau sen cierējis uz demogrāfijas ministra amatu, tomēr arī šoreiz tas viņam aizgāja gar degunu. Varbūt ar ministra padomnieka amatu demogrāfijas jautājumos būs gana?

Pilnu rakstu varat lasīt ŠEIT- BNN mājāslapa.

 

Ziņas avots: BNN

Saistītās tēmas: Imants Parādnieks

youtube icon
Abonēt youtube