Zvaigznes sastājušās tā, ka kādam būs kāds jauks pārsteigums mājās, citam pārbaudījums darbā. Lasi astroloģes Initas Dilānes sastādīto nedēļas horoskopu no 10.jūlija līdz 16.jūlijam.

Auns

Brīvdienās vēlme pēc netraucētas atpūtas vienatnē būs pati labākā izvēle kā pavadīt brīnišķīgu laiku. Atbrīvojot prātu no daudzām liekām domām, izkristalizēsies idejas par savas turpmākās profesionālās jomas virzieniem.

Vērsis

Lielā pienākumu apziņa, tieši partnerattiecībās var radīt nemiera sajūtu dvēselē. Neparasta satikšanās ar kādu īpašu cilvēku spēs iedvesmot tevi jauniem mērķiem. Atbrīvo sirdi no smaguma sajūtas!

Dvīņi

Ģimenes locekļi šonedēļ prasīs papildus rūpes uzmanību. Jaunas idejas var pārņemt prātu saistībā ar savu vizuālo tēli. Nedēļas vidū neparedzēti izdevumi mudinās izvērtēt prioritātes. Neiespringsti uz sīkumiem!

Vēzis

Nedēļas nogalē ļaujoties pārsteigumu karuselim, ko tuvinieki tev ir sarūpējuši, gūsi priekpilnas emocijas. Uzmanības apliecinājumi no līdzcilvēku puses ļaus sajusties mīlētam un īpaši lutinātam. Izvairies no domstarpībām ar augstākstāvošiem.

Lauva

Saviļņojošas sajūtas par kādu gaidāmo pasākumu nepametīs tevi ne uz mirkli. Harmoniskās kļūs attiecības ar ģimenes locekļiem. Nedēļas vidū izvairies no nevajadzīgām domstarpībām ar saviem darba kolēģiem.

Jaunava

Ieviešot skaidrību savās attiecībās, acumirklī taps skaidra tālāko notikumu gaita. Pārsteidzīgu lēmumu pieņemšana darba vietā, tavus plānus pavirzīs krietni vien straujākiem soļiem uz priekšu. Vairāk uzmanības velti savai pašsajūtai.

Svari

Piedalīšanās kādā aizraujošā projektā būs finansiālu ieguvumu vērta. Pārpratumi komunicējot ar tuviniekiem, ļaus ievilkt labi dziļu elpu un nesacepties par sīkumiem. Liekas emocijas radīs nesaprašanās ar kolēģiem.

Skorpions

Brīvdienās ļaušanās kādam mirkļa vājumam veikalā, var tik iegādātas lietas, kas nemaz nav vajadzīgas. Tāpēc izvērtē rūpīgi katru savu vajadzību. Harmoniskākas kļūs attiecības ar mīļoto cilvēku. Tiks plānots kāds brauciens.

Strēlnieks

Papildu gūtā peļņa šonedēļ ļaus iegādāties kādu sen kārotu lietu sadzīviskām vajadzībām. Tiks apsvērta doma par došanos atvaļinājuma braucienā. Darījumu attiecībās izvērtē rūpīgi katru savu soli!

Mežāzis

Nedēļas nogalē prieku gūsi kādā saviesīgā pasākumā. Profesionālajā jomā jaunu prasmju apgūšana tiks lietderīgi pielietota. Iezadzies nelielais vēsums partnerattiecībās mudinās izvērtēt savas rakstura īpašības.

Ūdensvīrs          

Brīvdienās palutini sevi ar kādu jaunumu garderobē! Darba vietā neatsaki padomu kolēģim. Labas ziņas tiks saņemtas no priekšniecības puses, kas būs saistītas ar kādu tālāku braucienu. Harmoniskāka kļūs māju sajūta.

Zivis

Pievēršanās jaunam hobijam ienesīs jaunas krāsas tavā ikdienā. Peldēšanās savā emociju pasaulē var likties tik sarežģīta, ka gribēsies vien atvilkt elpu un piemirst par visām ikdienas rūpēm. Priecēs pozitīvais pavērsiens profesionālajā jomā.

Foto: Unplash.com

youtube icon
Abonēt youtube