Foto: Andrejs_Strokins/ Ezīšfesta publicitātes foto

Jau šo sestdien, 26. augustā, Tallinas ielas kvartālu ar dziesmām, dejām, dažādām aktivitātēm un izklaidēm radošā gaisotnē līdz pat saullēktam pieskandinās vasaras noslēguma festivāls Ezīšfests 2023. Uz vairākām festivāla skatuvēm kāps Pērkons, ŽORŽSs Siksna, Inokentijs Mārpls, PND, Rolands Če, Prusax, Gapoljeri, VIŅA un daudzi citi, bet kā ikgadējo slepeno mākslinieku organizatori izziņo skandalozo reperu apvienību OLAS.

 

Kā katru gadu, arī šovasar Tallinas kvartālā tiks uzlikts kronis vasarai – norisināsies urbānās pilsētvides festivāls “Ezīšfests 2023”. Festivāla programma šogad būs īpaši plaša – no šobrīd tik aktuālās hip-hopa scēnas līdz estrādes mūzikai, rokam, popam, panku leģendām un elektroniskajai mūzikai.

Pasākumā būs arī plašs aktivitāšu klāsts visas dienas garumā – novusa un Beerpong turnīri, kokteiļu meistarklases, kroņu darbnīca, hennas  tetovējumi, kino zona, kā arī dažāda veida aktivitātātes ar iespēju laimēt balvas no festivāla atbalalstītājiem.

Ezīšfests 2022 pulcēja vairāk nekā 6000 dzīves baudītāju un šogad tas solās būt tik pat grandiozs un pārsteigumiem bagāts. Radošā gaisotnē festivāls savus vārtus vērs jau plkst. 15:00 un dzīves baudītājus izklaidēs līdz pat rīta gaismai.

 

Uz sešām dažādām festivāla skatuvēm kāps tādas leģendas kā Pērkons, latviešu estrādes zvaigzne Žoržs Siksna un Latvijas pagrīdes mūzikas tēvi, pankroka apvienības Inokentijs Mārpls un PND. Labākajās hip-hop tradīcijās festivālu iekurinās Rolands Če, pirmais līgā – reperis Prusax, nu jau savu vārdu latviešu hip-hop mūzikas kartē atzīmējušais Zeļģis un apvienība Krata – Edavārdi, Čižiks un Dubra, kuri no Ezīšfesta apmeklētājiem izkratīs visus vasarā neizkratītos deju soļus.

Ar savu jauno mūzikas projektu Lapsene atgriezīsies pazīstamās grupas R.A.P balss Artis Dvarionas, savā mūzikas daudzpusībā un orģinalitātē priecēs VIŅA, viena no pašmāju ekscentriskākajām mūziķēm, multi-instrumentāliste un dziedātāja ELIZABETE BALČUS, neparastās balss īpašnieces, harizmātiskās Evijas Vēberes un džeza un improvizētās mūzikas bundzinieka Ivara Arutjunjana duets, virtuves kabarē apvienība Gapoljeri, enerģiskā dziedātāja Diona, “jaunā viļņa šlāgeri” Čipsis un Dullais, folkloras grupa no Igaunijas – Must Bass LÄKS ÜLE Tee kā arī nenopietni nopietnā Grupa Jānis un daudzi citi. Šī gada festivālā pasākuma apmeklētājus sagaida arī vēl nebijusi dīdžeju plejāde – vairāk nekā 14 dīdžeju seti, to vidū arī DJ Magnuss Eriņš, DJ Makree, DJ Skaabe, DJ Miami, DJ Lietuvietis un DJ Cukurpaps.

Par festivālā izsalkušajiem parūpēsies bārs Ezītis miglā ar atspirdzinošiem dzērieniem un sulīgiem burgeriem, kā arī darbosies pārējie Tallinas ielas kvartāla rezidenti. Pirmos 100 viesus sagaidīs kāds gards pārsteigums no festivāla atbalstītājiem.

Festivāla biļešu skaits ir ierobežots un to cena pasākuma dienā būs augstāka, tāpēc organizatori iesaka neatlikt to iegādi uz pēdējo brīdi. Biļetes meklē www.ezisfests.lv vai www.bilesuserviss.lv. Pēc plkst. 22.00 ieeja festivālā no 16 gadu vecuma, savukārt pēc plkst. 24.00 ieeja no 18 gadu vecuma vai vecāku pavadībā. Bezmaksas ieeja bērniem līdz 10 gadu vecumam, ieskaitot.

Lasiet ar: VIDEO | Andris Kivičs sacer jaunu dziesmu par pretrunām, ar ko jāmācās sadzīvot

Saistītās tēmas: EzīšfestsEzītis miglāpasākums

youtube icon
Abonēt youtube