Tā kā pēdējā laikā novērojama iedzīvotāju neierašanās uz iepriekš pieteiktiem infekciju slimības Covid-19 testiem, iedzīvotāji aicināti būt atbildīgi un jau laikus atcelt testa veikšanas pierakstu, ja iedzīvotājam tomēr nav iespēja tik uz iepriekš pieteikto analīžu veikšanu.

SIA “Centrālā laboratorija” ziņo, ka pēdējā laikā novērojama situācija, ka iedzīvotāji pierakstās uz Covid-19 testa veikšanu, taču uz testa veikšanu neierodas. Ja analīzes tomēr nav nepieciešamas, lai nekavētu rindu un dotu iespēju veikt analīzes citiem iedzīvotājiem, aicinām jau laikus atteikt neierašanos uz analīžu veikšanu, zvanot pa tālruni 8303.

Atgādinām, ka šobrīd ikvienam ir iespēja veikt valsts apmaksātu Covid-19 testu arī tad, ja nav saslimšanas simptomu. Uz testa veikšanu ir obligāti jāpierakstās iepriekš, zvanot uz tālruņa numuru 8303 darba dienās laikā no 8.00 līdz 20.00, sestdienās laikā no 9.00 līdz 15.00 un svētdienās laikā no 9.00 līdz 12.00.

Liepājā Covid-19 testu veic SIA “Centrālā laboratorija” mobilajā Covid-19 testa veikšanas punktā VSIA “Piejūras slimnīca” bijušā ķīmijterapijas bloka telpās, Jūrmalas ielā 2 un SIA “E. Gulbja laboratorija”, Republikas ielā 6.

Foto: Unplash.com

Saistītās tēmas: analīzesCovid-19 testsLiepājaSimptomitesta veikšana

youtube icon
Abonēt youtube