Pilnsabiedrība “Siltumserviss Rīga” informē, ka finiša taisnē ir gandrīz visi sagatavošanas darbi, lai laicīgi un pēc pieprasījuma uzsāktu jauno 2020/2021.gadu apkures sezonu SIA “Rīgas namu pārvaldnieks” apsaimniekotajās dzīvojamās mājās.

Laika periodā no 2019/2020.gada apkures sezonas beigām līdz šim brīdim pilnsabiedrībā ziņo, ka veikti nepieciešamie darbi sekmīgai 2020/2021.gada apkures sezonas uzsākšanai. Laika posmā no 2018.gada pavasara līdz šim brīdim ir veikts mērķtiecīgs apkures un karstā ūdens sistēmu remonts un modernizācija, stingri ievērojot un izpildot noslēgtā līguma nosacījumus, norāda PS “Siltumserviss Rīga”.

Papildus, PS “Siltumserviss Rīga” skaidro, ka par saviem līdzekļiem pakāpeniski veic uzstādītās attālināto siltummezglu ikdienas rādījumu monitoringa un kontroles sistēmas uzlabošanu un papildināšanu, tā, lai nodrošinātu ne tikai attālinātu datu nolasīšanu, bet arī siltuma mezglu iekārtu vadību, tā nodrošinot maksimāli efektīvu karstā ūdens un apkures sistēmu darbību un uzraudzību. “Šīs sistēmas lietderība sevi it īpaši pierādīja COVID-19 laikā, ļaujot tehniskajam personālam attālināti saņemt visu nepieciešamo informāciju par siltuma mezglu stāvokli un citus datus,” vēsta pārstāvji.

Vienlaikus PS “Siltumserviss Rīga” skaidro, ka ir izveidojis kvalitātes kontroles nodaļu, veicot apkalpoto klientu ikdienas aptaujas, tā iegūstot informāciju par sniegtā servisa kvalitāti, kas dod iespēju nepārtraukti strādāt pie trūkumu novēršanas tajā.

“Ja dzīvojamās ēkas iemītnieku vairākums vienojas par vēlmi, lai apkuri viņu namam var pieslēgt ātrāk, jāvēršas pie apsaimniekotāja,” skaidro  pilnsabiedrībā.

Foto: Unplash.com

youtube icon
Abonēt youtube