Krasta ielas nakts brauciens notiks arī šogad! Jau šo sestdien, 12.septembrī, ikviens interesents aicināts ar skrituļslidām, skrituļdēļiem un skrejriteņiem doties četru kilometru garā trasē naksnīgajās Rīgas ielās. Jāmin, ka saistībā ar šī pasākuma norisi, Krasta iela tiks slēgta.

Ievērojot dalībnieku un apkārtējo drošību, šogad būs jārēķinās ar dažām izmaiņām pasākuma norisē, galvenokārt, samazinot ilglaicīgu drūzmēšanos vienuviet, bet nemazinot braukšanas prieku! Krasta ielas nakts brauciena norises vieta nemainīgi pie T/C Mols.

Trase tiks atvērta no pulksten 23.00 līdz 01:00, bet bez kopēja starta! Izvairoties no rindu veidošanās, šoreiz, lai piedalītos pasākumā, nav nepieciešams iepriekš reģistrēties vai saņemt dalībnieka numuru – dodies trasē jebkurā sev ērtā laikā, skaidro organizatori.

Papildus, no pulksten 22,00, pasākuma teritorijā – T/C Mols stāvlaukumā – būs iespējams izīrēt skrituļslidas un skrejriteņus, kā arī, darbosies mantu glabātuve.

Rīgas dome vērš uzmanību, ka no 12.septembra pulksten 22.00 līdz 13.septembra pulksten 1.30 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme (izņemot “Rīgas satiksmes” sabiedriskā transporta kustību):

· Krasta ielā, posmā un virzienā no Ogres ielas līdz Salu tiltam;

· Krasta ielā, posmā un virzienā no Jēzusbaznīcas ielas līdz Ogres ielai;

· Ģenerāļa Radziņa krastmalas virzienā uz Krasta ielu;

· Salu tilta nobrauktuves uz Krasta ielu, virzienā uz Ogres ielu;

· Dienvidu tilta nobrauktuve uz Krasta ielu.

Savukārt no 12.septembra pulksten 22.00 līdz 13.septembra pulksten 1.30 Krasta ielā, posmā no Ogres ielas līdz Salu tiltam, tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana.

Brauciens noritēs pa maršrutu Krasta ielā – posmā no Ogres ielas līdz Salu tiltam.

Foto: Unplash.com

youtube icon
Abonēt youtube