Foto: Instagram @lidllatvija

Datumā, kas atkārtojas tikai reizi četros gados, “Lidl Latvija” Krasta ielā 40 atklājis savu 30. veikalu valstī un jau 16. veikalu Rīgā.

Tradicionālajā sacensībā par pirmā klienta godu šoreiz uzvarēja Adrians, kas rindā iestājās tieši 00.00. Viņa mērķis bija iegūt 30 EUR “Lidl” dāvanu karti, lai lētāk iegādātos un savam tēvam uzdāvinātu “Parkside” darba instrumentus, kas tētim nepieciešami, lai īstenotu plānus par dzīvokļa remontu.

Ceturtdien, 29. februārī, plkst.7.30 veikalu atklāja “Lidl Latvija” valdes priekšsēdētājs Mačejs Urbanskis, “Lidl Latvija” reģionālais vadītājs Andris Cīrulis, Krasta ielas veikala vadītāja Andīna Jakušenoka, kā arī “Lidl Latvija” nekustamo īpašumu departamenta pārstāvis Oskars Šolins. Atklāšanā piedalījās arī Vācijas vēstniecības un Vācijas-Baltijas Tirdzniecības kameras pārstāvji.

“Lidl Latvija” valdes priekšsēdētājs Mačejs Urbanskis norāda: “Kā viens no vadošajiem mazumtirgotājiem, kas labi apzinās savu lielo ieguldījumu Latvijas tirdzniecības un pārtikas nozares izaugsmē, mēs aktīvi turpināsim paplašināt savu tīklu arī turpmāk, lai “Lidl” būtu pieejams vēl vairāk pilsētās visā Latvijā. Līdz šim esam Latvijā investējuši jau gandrīz 300 miljonus eiro, un mūsu tirgus daļa ir ap 8%.”

Veikala apkārtni turpmāk daudz zaļāku darīs gandrīz 900 košumkrūmi un koku lielstādi, kas šeit iestādīti gandrīz 138 000 EUR vērtībā. Lai jaunais veikals būtu ērtāk sasniedzams kājāmgājējiem un velosipēdistiem, ap to ir izbūvēti vairāki jauni celiņi.

Autotransporta plūsmas atvieglošanai par “Lidl” līdzekļiem gandrīz 610 000 EUR vērtībā izbūvēts un Rīgas pašvaldībai bez atlīdzības lietošanā nodots jauns apgriešanās ceļš pie Salu tilta – Lāčplēša ielas viadukta.

Atverot šo veikalu, “Lidl Latvija” ir radījis arī ap 30 jaunām darba vietām.

Jaunajā veikalā pieejami divi depozīta taromāti veikala iekštelpās, kuros iespējams arī ziedot vientuļo senioru atbalstam un tualetes telpas un zīdaiņu pārtīšanas telpa. Tāpat arī dažādu izmēru iepirkumu ratiņi, t.sk. bērniem, jaunajiem vecākiem un cilvēkiem ratiņkrēslos, kā arī iepirkumu groziņi ar ritentiņiem. Iespēja 90 minūtes bez maksas novietot automašīnu veikala stāvlaukumā. Izveidotas 167 auto stāvvietas, tai skaitā 8 stāvvietas cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, 2 stāvvietas ģimenēm, kā arī uzstādīti nerūsējoša tērauda statīvi vismaz 25 velosipēdu drošai pieslēgšanai.

Veikala ēkas izmērs ir aptuveni 2338 kvadrātmetri, bet tirdzniecības zāles platība – 1418 kvadrātmetri.

Lasiet arī: Trīs zodiaka zīmes, kam ziemas beigas atnesīs milzu laimi

Lasiet arī:  «Atcerēsimies Juri tā, kā viņš būtu gribējis» –  izskanēs lielkoncerts Kulakova piemiņai

Lasiet arī: FOTO | Krišjānim Kariņam pasniegts Nopelnu ordenis

Lasiet arī: Navaļnija atraitne: Ja vēlaties sakaut Putinu, cīnieties ar viņa noziedznieku bandu

Lasiet arī: VIDEO | Bokseris Zutis: Arī gangsteri iet pie terapeita

Lasiet arī: VIDEO | Repše: Karš būs. Diemžēl arī Latvijā

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

Saistītās tēmas: Krasta ielaLidlRīgaveikals

youtube icon
Abonēt youtube