Foto: Ekrānšāviņš no Instagram

Dziedātāja Samanta Tīna ar asarām acīs stāsta par savām sajūtām, izdzirdot, kā attīstījušās izskanējušās baumas par saslimšanu ar vēzi, kas nav patiesība. “Man nav bijis vēzis,” dziedātāja uzsver. 

Otrdienas, 20.aprīļa, vakarā “STV Pirmā!” realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” skatītājiem dziedātāja atklās patiesību par veselības sarežģījumiem, kas pirms deviņiem gadiem viņu skāra. Taču vien tādēļ, ka izskanējušo baumu dēļ pacelta tik liela mēroga ažiotāža.

Dziedātāja teic: “Patiesais stāsts ir tāds, ka pirms deviņiem gadiem es dzīvoju ļoti haosainu dzīvi, biju neapmierināta, apmeklēju psihoterapiju. Veicot analīzes, man atklāja CIN1. Kas ir CIN1? Tās ir bojātas šūnas, kuras neārstējot, tās pāraug CIN2, CIN3 un tās pāriet vēža šūnās. Es ar savu CIN1 veiksmīgi tiku galā un man nav bijis vēzis,” paskaidro dziedātāja.

Dzemdes kakla vēža skrīnings  ir valsts organizēta un apmaksāta profilakses pārbaude, kuras mērķis ir atklāt pirmsvēža šūnu izmaiņas vai dzemdes kakla vēzi agrīnā stadijā.

Samantai pār vaigiem birst asaras, jo šīs baumas publiskajā vidē satraukušas dziedātājas tuviniekus. Samanta  aicina ikvienu Latvijas sievieti laikus rūpēties par savu veselību!

Lasiet arī: Video: Vai tu jau noklausījies Samantas Tīnas eirodziesmu?

Eirovīzijas dziesmu konkursā piedalīsies 41 valsts. Pusfināli notiks 18. un 20. maijā, bet fināls, kurā piedalīsies 26 dziesmas, – 22. maijā. Samanta Tīna uzstāsies otrajā pusfinālā.

youtube icon
Abonēt youtube