EBU / THOMAS HANSES

Latvijas Televīzija (LTV) izdevumam “Privātā dzīve” atklājusi, ka mūsu valsts piedalīšanās lielajā Eirovīzijā šogad izmaksājusi visdārgāk, salīdzinot ar citiem gadiem.

Zināms, ka tie esot vairāk nekā 150 tūkstoši eiro.

Lai gan visas izmaksas pagaidām vēl izpaust LTV nevar, LTV pārstāve Krista Luīze Priedīte teic, ka izdevumi palielinājušies Eiropas Raidorganizāciju apvienības prasību un Covid-19 ierobežojumu dēļ, pieminot, ka parasti LTV ieguldītā ir aptuveni 100 000 eiro.

Izdevumā teikts arī tas, ka izmaksas veidojusi arī prasība dziesmai sagatavot vēl vienu papildu video jeb rezerves uzstāšanos. Tāpat šajā summā ieļautas Samantas Tīnas komandas darba izmaksas, priekšnesuma grafiskie risinājumi, TV režijas koncepts, izmaksas delegācijai, algas un arī īpašā raidījuma “Kā uzvarēt “Eirovīzijā”. Samantas Tīnas ceļš uz Roterdamu”, izmaksas, ko LTV pārraidīja piecos raidījumos pirms Samanta ar komandu devās uz Roterdamu.

Lasiet arī: Video. Vai tēla maiņa nospēlēja Samantai par sliktu?  Atbalstītāji fano par rezerves Eirovīzijas video

Kā zināms, Latvijas pārstāve Samanta Tīna ar dziesmu “The Moon is Rising” Eirovīzijas otrajā pusfinālā palika pēdējā – 17. vietā.

Lasiet arī: Video. Kivičs uzrunā Samantu Tīnu: Kā var palaist tevi uz Eirovīziju ar dziesmu, kurai vispār nav piedziedājuma?

Ar Samantas sniegumu otrajā pusfinālā var iepazīties, skatoties video:

youtube icon
Abonēt youtube