EBU / THOMAS HANSES

Jau iepriekš ziņojām, ka Latvijas Televīzija (LTV) izdevumam “Privātā dzīve” atklājusi, ka Latvijas pārstāves Samantas Tīnas piedalīšanās lielajā Eirovīzijā šogad izmaksājusi visdārgāk, salīdzinot ar citiem gadiem. Zināms, ka tie esot vairāk nekā 150 tūkstoši eiro.

Lasiet arī: Zināms, cik iespaidīga naudas summa ieguldīta Samantas Tīnas dalībai Eirovīzijā

Izlasot presē informāciju par to, cik tad Samanta Tīna ir iztērējusi valsts naudu, gatavojoties Eirovīzijas dziesmu konkursam, dziedātāja pauž sašutumu par to, kā tas tiek pasniegts, un, kā pati teic, viņa nevar runāt bez emocijām.

“Kā tas tiek pasniegts, ka manam šausmīgidrausmīgajam priekšnesumam ir iztērēti 150 tūkstoši, iekļaujot tērpu izmaksas, bet, atvainojiet, par saviem tērpiem es ieguldīju pati savu naudu, es skrēju un meklēju sponsorus, man gadu būs šī nauda sociālajos tīklos jāatstrādā par šiem tērpiem, arī savam videoklipam pati esmu meklējusi naudu un  to ieguldījusi,” sociālajā tīklā Instagram īsajos stāstiņos savās pārdomās dalās dziedātāja.

“Man un manām meitenēm neviens nemaksāja algu par gatavošanos konkursam,” neizpratnē ir Samanta Tīna.

Man tas šķiet ļoti netaisnīgi attiecībā pret mani, negodīgi, es tagad atkal tieku pamesta “zem riteņiem”, ir konkursa licences turētājs valstī, un viņš uzņemas savu daļu izmaksu.

Un atbildot visiem komentētājiem, ka, kā varēja par šādu sū*u tādu naudu iztērēt Samanta saka: “Man tas nebija sū*s. Konkurss ir konkurss, es nebraucu ar zobenu uz dakšām durt kādam rīklē, lai cīnītos, braucu godam to darīt. To visu es vēl atstrādāšu gadu. Vai par to raudu? Nē! Tā tas notiek vienmēr,” pauž dziedātāja.

youtube icon
Abonēt youtube