Foto: Unplash.com/ilustratīvs foto

Rīgā atvērta unikāla koncepta atpūtas un izklaides vieta, piedāvājot vairāk nekā 30 dažādas foto telpas vienuviet, kas piemērotas gan individuālajām fotosesijām, gan aizraujošai atpūtai ar draugiem vai ģimeni, gan arī korporatīviem pasākumiem un bērnu ballītēm.

WOW Selfie Riga iemājojis vairāk kā 700m2 lielās telpās Mūkusalas ielas teritorijā, kur agrāk atradās visiem zināmās ūdens atpūtas kompleksa “Akvalande” atrakcijas.

Katra no 30 fotostudijām veidota savā tematikā. Ir iespēja uzņemt gan aizraujošu bildi saldumu istabā, gan iekāpt Barbie and Ken kastēs, gan pabūt mākoņos, gan uzdejot uz bāra letes.

WOW komanda apsola, ka ikviens atradīs kādu foto istabu, kuru saukt par savējo. “WOW apmeklētāju un idejas autoru fantāzijai nav robežu un katrā foto istabā uzņemtās fotogrāfijas un pats process vienmēr būs piedzīvojums!”

Iegādājoties ieejas biļeti, stundas garumā var izbaudīt WOW Selfie Riga plašās telpas, kas ir piemērotas gan individuālām fotosesijām, gan aizraujošai atpūtai ar draugiem vai ģimeni, gan arī korporatīviem pasākumiem un bērnu ballītēm. Ir pieejama arī atpūtas zona ballītēm.

Pārstāvji pastāsta, ka uz vietas pieejamas Led selfiju lampas, softbox un tiek nodrošināts papildus apgaismojums, līdz ar to nav jāuztraucas par to, ka līdzi būtu jābūt profesionālai fotokamerai, pietiks arī ar telefona kameru, lai radītu kvalitatīvas bildes!

Turklāt, kā stāsta komanda, pati aizraujošākā daļa slēpjas tajā, ka fotostudijās regulāri tiks veikta dekorāciju maiņa un tās tiks pielāgotas gan aktualitātēm, gan sezonalitātei, gan pieprasījumam, līdz ar to vienmēr būs iespēja papildināt savu bilžu albumu vai Instagram ‘sienu’ ar svaigām, skaistām un stilīgām bildēm!

Saistītās tēmas: fotostudijaWOW Selfie Riga

youtube icon
Abonēt youtube