Mazumtirdzniecības uzņēmums Lidl darbību Latvijā sāks ceturtdien, 7.oktobrī, ar 15 veikalu vienlaicīgu atklāšanu visā valstī, paziņojis uzņēmums.

Lidl veikalus atklās Rīgā, Liepājā, Ventspilī, Tukumā, Jelgavā, Ogrē, Valmierā, Jēkabpilī, Rēzeknē un Daugavpilī.

Lidl veikali Latvijā strādās katru dienu no 8.00 līdz 22.00. Svinīgā veikalu tīkla atvēršana un lentes griešanas ceremonijas pie visiem veikaliem 7.oktobra rītā notiks pāris minūtes pirms 8.00. Veikalu Rīgā, Sergeja Eizenšteina ielā 81 atklās Vācijas vēstnieks Latvijā Kristians Helts, Labklājības ministrs Gatis Eglītis, Rīgas domes priekšsēdētājs Mārtiņš Staķis un priekšsēdētāja vietnieks Vilnis Ķirsis.

Lidl ir labi pazīstams visā Eiropā ar savu veiksmīgo mazumtirdzniecības modeli – vienkāršu iepirkšanos un augstas kvalitātes produktiem par zemām cenām. Uzņēmumā stāsta, ka veikali klientiem piedāvās starptautiski pazīstamos Lidl privāto zīmolu produktus dažādās produktu kategorijās, kā arī vietēji ražotus produktus.

Pašlaik produktu piedāvājums un cenas ir apskatāmas mājaslapā www.lidl.lv.

Plānošana un gatavošanās lielajai veikalu atvēršanas dienai ir aizņēmusi vairākus gadus. Veikalu atvēršana ir liela daļa no Lidl aktīvās izaugsmes stratēģijas Latvijā, kas jau ir rezultējusies ar 55 miljonus eiro vērtā loģistikas centra atklāšanu 2021.gada janvārī.

Kopumā, gatavojoties veikalu atvēršanai, Lidl Latvijā jau investējis vairāk nekā 200 miljonus eiro veikalu un loģistikas centra būvniecībā, kā arī veidojot jaunas ielas, satiksmes apļus, krustojumus, apstādījumus un dažādus apkārtējās infrastruktūras uzlabojumos. Uzņēmums Latvijā arī radījis jau vairāk nekā 2 000 darbavietas.

Paralēli veikalu tīkla veidošanai, uzņēmums ir investējis dažādos vietējās infrastruktūras un vides uzlabošanas projektos, veikalu apkārtnē iestādot gandrīz 6 000 jaunus kokus un krūmus, kuru kopvērtība tuvojas 400 000 eiro.

Ceturtdien, 7.oktobrī, plkst. 8.00 Lidl gaidīs pircējus šajos veikalos:

Rīga Anniņmuižas bulvāris 77

Rīga Anniņmuižas iela 8A

Rīga Augusta Deglava iela 160

Rīga Dzelzavas iela 75B

Rīga Lubānas iela 113A

Rīga Sergeja Eizenšteina iela 81

Liepāja Ganību iela 182

Ventspils Kuldīgas iela 90

Tukums Raudas iela 17A

Jelgava Rīgas iela 50

Ogre Kalna prospekts 2A

Valmiera Stacijas iela 8

Jēkabpils Ledus iela 5

Rēzekne Atbrīvošanas aleja 125

Daugavpils 18. Novembra iela 146

Uzņēmumā norāda, ka uz pirmo 15 veikalu atvēršanu ceturtdien, 7.oktobrī, Lidl aicina ierasties, sekojot visām Covid-19 drošības prasībām. Lai to nodrošinātu, tiks ievēroti visi valstī noteiktie Covid-19 drošības pasākumi, padarot Lidl veikalus par drošu iepirkšanās vidi. Lai nodrošinātu sociālo distancēšanos veikalu ārpusē un iekšienē, pircēju skaits būs ierobežots, ņemot vērā visus jaunākos valdības noteiktos ierobežojumus.

Mazumtirdzniecības uzņēmums Lidl, kā daļa no Nekarzulmā (Vācijā) bāzētās Schwarz Group, ir viens no vadošajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. Lidl ir pārstāvēts 32 pasaules valstīs, kur 29 valstīs pašlaik strādā ap 11 550 Lidl veikalu un vairāk nekā 200 loģistikas centru.

youtube icon
Abonēt youtube