Foto: Unplash.com

Kamēr fiziski veikali strādā līdz plkst. 19.00, pārtikas interneta veikals “Barbora” ir viens no retajiem Latvijā, kurš “mājsēža” laikā varēs piegādāt klientiem produktus līdz pat plkst. 21.00 ar bezkontakta piegādi.

Klienti savu pasūtījumu varēs saņemt ierastajā periodā, sākot no plkst. 8.00 līdz 21.00 vakarā.

Ievērojot epidemioloģiskos ierobežojumus, katrs pasūtījums arī turpmāk tiks veikts ar bezkontakta piegādi, nodrošinot ikkatra pasūtījuma saņemšanu bez tiešas kurjera saskarsmes; klientam atvesto produktu maisu kurjers novieto pie klienta namdurvīm, kur pēc pārliecināšanās, ka klients ir saņēmis pasūtījumu, dodas tālāk, par kārtību informē pārstāvji.

Kā skaidro “Barbora” Latvijas uzņēmuma vadītāja Sanita Bērziņa: “Šīs papildus divas stundas ir liels atbalsts mūsu klientiem un visai sabiedrībai. Tie ir vairāki simtu pasūtījumi, paralēli saprotot, vairākiem simtu cilvēkiem ir iespēja palikt mājās un būt epidemioloģiski drošā vidē, pasargājot gan sevi, gan citus no vīrusa izplatības.”

Lasiet arī: Tirdzniecība no 21.oktobra līdz 14.novembrim – kas būs atvērts?

Kapacitātes straujais palielinājums, ko radījis šī brīža Covida-19 vilnis, e – komercijai nozarē ir ienesis saspringtu laika periodu, liekot klientiem savlaicīgi rēķināties ar savām vajadzībām un būt pacietīgiem, pielāgojoties procesiem, ko radījusi esošā situācija.

Saistībā ar lielo pieprasījumu un kapacitātes ierobežojumiem, uzņēmuma pārstāvji uzsver nepieciešamību veikt savlaicīgi sava pasūtījuma noformēšanu, jo iespēja savu izvēlēto produkciju saņemt pēc plkst. 10.00 uz esošo dienu, ir īsts izaicinājumus.

S. Bērziņa piebilst: “Komplektēšanas centros mēs intensīvi strādājam pie kapacitātes palielināšanas un efektivitātes uzlabošanas, lai mūsu klientam varētu nodrošināt tās pašas dienas piegādi pasūtījumiem, kuri veikti līdz plkst. 17.00.”

Tāpat klienti aicināti izmantot saņemšanas alternatīvas iespējas, izņemot preces kādā no 30 minūšu “Drive in” punktiem”.

youtube icon
Abonēt youtube