Publicitātes foto

Maxima Latvija informē, ka pēdējā laikā ir fiksēti vairāki gadījumi, kuros iedzīvotājiem sociālajā vietnē Facebook un dažādu interneta portālu apmeklējuma laikā parādās aicinājums piedalīties balvas izlozē un aptaujā, kā arī dalīties ar viltus ziņu savā draugu lokā. Pārstāvji brīdina par krāpniecību!

Krāpniecisko paziņojumu vizuālais izskats maldina par Maxima 20 gadu jubileju, un tā ir krāpnieciska aktivitāte ar mērķi iegūt lietotāju datus un naudu par balvas saņemšanu.

Maxima Latvija nav saistīta ar šo viltus loteriju.

FOTO: Viltus loterija

Visa informācija par Maxima Latvija Lielo jubilejas loteriju pieejama oficiālajā vietnē.

Maxima vēlreiz atgādina, ka, redzot šādus un līdzīgus ziņojumus, tie ir rūpīgi jāizvērtē – jāidentificē ziņojuma sūtītājs, ziņojuma saturs, interneta adrese, uz kuru ved ziņojums, kā arī jāizvērtē pieprasītais informācijas apjoms, kas tiek prasīts ievadīt no atbilstošās interneta vietnes.

Lasiet arī: Uzmanību! Latvijas pasts brīdina par krāpniecību

Ja esat saņēmuši Maxima īsziņu, e-pastu vai izlecošu ziņojumu interneta pārlūkprogrammā, kura uzticamība rada bažas, aicinām pārliecināties par informācijas precizitāti Maxima mājas lapā vai arī rakstīt uzņēmumam sociālajos medijos, uz e-pastu info@maxima.lv vai zvanīt uz informatīvo tālruni 80002020.

youtube icon
Abonēt youtube