Foto iegūts no Instagram

Svētdienas, 7.novembra, vakarā noritēja šova “X faktors” pirmā tiešraide. Pēc 12 dalībnieku priekšnesumiem skatītāji un žūrija lēma, ka no tālākas dalības šovā izstājas duets “Neprāts” un Tom Simo.

Skatītāju simpātiju balvu ieguva Diona Liepiņa.

Duets “Neprāts” atklāja ceturtās sezonas tiešraides, izpildot romantisko Bruno Mars dziesmu “Just The Way You Are”. Žūrija šo priekšnesumu vērtēja kā lieliski sagatavotu priekšnesumu, kas perfekti atbilst vakara tematikai. Diemžēl skatītāji lēma, ka tieši mīlestības pilnajam pāris šovs ir jāpamet jau pēc pirmās tiešraides.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by XFaktorsLatvija (@xfaktorslatvija)

Tom Simo un grupa “We” izpildīja glābējdziesmas, taču meiteņu grupa šajā vakarā izrādījās spēcīgāka, un jaunais, talantīgais mūziķis šovu pameta.

Jāatgādina, ka uzvarētājs iegūs galveno balvu 10 000 eiro un ekskluzīvu līgumu ar ierakstu kompāniju “Universal Music Group”.

Ņemot vērā noteiktos ierobežojumus, papildu drošības nodrošināšanai visi dalībnieki un darbinieki ir vakcinēti un viņiem tiek veikti Covid-19 testi. Tāpat tiek ievērota distance, telpas kvadrātmetriem atbilstošs cilvēku skaits, valkātas FFP2 maskas (izņemot šova vadītāju un dalībniekus), kā arī ievēroti citi piesardzības pasākumi, lai vērienīgais šovs var notikt iespējami drošā vidē.

Nākamajā svētdienā, 14.novembrī, dalību šovā turpinās atlikušie desmit dalībnieki, kuri izpildīs populārākās pasaules un Latvijas dziesmas.

Saistītās tēmas: "Neprāts"SkatītājiTom SimoX-faktorsžūrija

youtube icon
Abonēt youtube