Foto: Pexels

Klāt gada pēdējā nedēļa. Kāda tā būs? Astroloģe Inita Dilāne iepazīstina ar nedēļas (24. – 30. decembris) horoskopu visām zodiaka zīmēm.

Auns

Neparasts pavērsiens romantiskajās attiecībās ļaus izdarīt nozīmīgu izvēli. Labas ziņas tiks saņemtas saistībā ar gaidāmo braucienu. Darba vietā neatsaki palīdzību kolēģim, taču neuzņemies vairāk pienākumus nekā parasti.

Vērsis

Papildu iespējas tiks saskatītas profesionālajā jomā. Radikāli manīt savus līdzšinējos plānus arī var būt aktuāli. Lai saglabātu esošo harmoniju partnerattiecībās, izvairies no savas taisnības pierādīšanas strīdīgos jautājumos.

Dvīņi

Brīvdienas aizritēs jautros pasākumos un dažnedažādākajās kompāniju kombinācijās. Patīkamu pārsteigumu sagādās kāds tuvs draugs. Darba vietā tiks rūpīgi izsvērti visi ‘par’ un ‘pret’ saistībā ar saņemto piedāvājumu.

Vēzis

Svētku dienas aizritēs kā viens garš piedzīvojums. Sirsnīgas sarunas, jautri kopā būšanas brīži ar pašiem tuvākajiem piepildīs tevi ar nepieciešamo emociju devu. Liekot lietā savu nedaudz piemirsto hobiju, spēsi arī nopelnīt.

Lauva

Dodoties uz kādu saviesīgu pasākumu nedēļas nogalē, ņem vērā to, ka finansiāli tēriņi var būt krietni vien lielāki nekā esi plānojis. Sarežģījušās attiecības ar mīļoto cilvēku mudinās izdabāt partnera vēlmēm. Nepadodies!

Jaunava

Tavas brīnišķīgās saimnieciskās prasmes tiks atzinīgi novērtētas un apbrīnotas. Tiks gūta papildu naudiņa par iesaistīšanos kādā aizraujoša projektā. Attiecībās ar līdzcilvēkiem izvairies no kritikas pilniem komentāriem.

Svari

Labs pavērsiens profesionālajā jomā ļaus saskatīt vēl nebijušas iespējas. Izvērtē rūpīgāk savu iepirkumu un līdz ar to izdevumu sarakstu. Attiecībās ar mīļoto cilvēku centies izrunāt visas neskaidrības.

Skorpions

Brīvdienās tiks piedzīvotas īpaši jauki brīži kopā ar domubiedriem. Tiks apsvērta doma doties kādā tālākā, siltākā atvaļinājuma braucienā. Profesionālajā jomā var nākties uzņemties neplānotus pienākumus.

Strēlnieks

Nelielas pārdomas par iepriekš piedzīvoto, sasniegto un vēl nepadarīto mudinās straujākiem soļiem doties savu ieceru virzienā. Nedēļas vidū patīkams pārsteigums var izmainīt tavu ierasto rutīnu. Ļaujies sajūtām!

Mežāzis

Būšana pašu tuvāko lokā ļaus sajusties droši, mierīgi un harmoniski. Nedēļas vidū var nākties palīdzēt kādam grūtībās nonākušam draugam. Saviesīgs pasākums izvērtīsies daudz jautrāks nekā sākotnēji tika domāts.

Ūdensvīrs

Vērtīga iepazīšanās kādā no pasākumiem sniegs jaunu pavērsienu tavā nodarbošanās jomā. Gaidāmais brauciens būs patīkamu piedzīvojumu pilns. Finansiāls labums tiks gūts no kāda iepriekš uzsākta darījuma.

Zivis

Liekot lietā savas prasmes un talantus, tiksi pie papildu naudiņām. Tiks saņemts sadarbības piedāvājums. Romantiskajās attiecībās jauns sajūtu vilnis izkliedēs visas tavas līdzšinējās šaubas. Palutini sevi ar baudpilnām sajūtām!

Saistītās tēmas: astroloģe Inita DilāneDecembrisGadu mijahoroskops

youtube icon
Abonēt youtube