Foto: Unplash.com

Lai sniegtu iespēju apgūt un nostiprināt mūsdienās tik ļoti nepieciešamās digitālās prasmes, biedrība “Sadarbības platforma” sadarbībā ar British Council pārstāvniecību Latvijā aicina interesentus apmeklēt bezmaksas digitālo prasmju apmācības.

Digitālās prasmes ir svarīgas ikvienam, tās ļauj efektīvi strādāt ar jaunajām tehnoloģijām, rīkiem, sekmīgi iekļauties darba tirgū un izmantot digitālās tehnoloģijas un pakalpojumus gan darbā, gan ikdienā.

Digitālo prasmju apmācībām paredzētas divas programmas: “Digitālā vide NVO aktivitāšu organizēšanai” (30 akadēmiskās stundas) un “Iespējas un resursi digitālajā vidē” (28 akadēmiskās stundas). Apmācības notiks tiešsaistē. Pēc apmācībām dalībnieki saņems apliecības.

Pirmā nodarbība programmai “Digitālā vide NVO aktivitāšu organizēšanai” notiks 2022.gada 24.janvārī no plkst. 16.00 līdz 19.00, savukārt programmas “Iespējas un resursi digitālajā vidē” pirmā nodarbība notiks 2022.gada 27.janvārī no plkst. 15.00 līdz 18.00. Par abu programmu turpmākajiem nodarbību laikiem vienosies pirmajā tikšanās reizē.

Nodarbības vadīs Mārcis Galiņš, datorspeciālists un informātikas pedagogs.

Apmācību “Digitālā vide NVO aktivitāšu organizēšanai” programma:

• Digitālās platformas procesu vadībā;

• Google konta funkcijas;

• Mākoņkrātuves izmantošana datu glabāšanai un apmaiņai;

• Drošība digitālajā vidē, autortiesības.

Apmācību “Iespējas un resursi digitālajā vidē” programma:

• Digitālo rīku un resursu jēgpilna izmantošana;

• Digitālās vides un ierīču pielāgošana;

• Digitālās kompetences trūkuma identificēšana.

Jāpiemin, ka vietu skaits ir ierobežots.

Apmācībām reģistrēties, atverot saiti šeit: https://ej.uz/digitapm. Interesentiem, kuri būs pieteikušies, iepriekš tiks nosūtīta saite uz nodarbību platformu. Reģistrējoties, lūdz norādīt precīzas e-pasta adreses!

Digitālo prasmju apmācības tiek rīkotas projekta “Izaicinājumi, iespējas, perspektīvas” ietvaros, kura mērķis ir ar izglītojošu aktivitāšu palīdzību sniegt jaunas zināšanas un psihoemocionālo atbalstu Covid-19 krīzes izraisīto seku mazināšanai.

youtube icon
Abonēt youtube