Foto: Unplash.com

Astroloģe Inita Dilāne iepazīstina ar nedēļas (14. – 20. janvāris) horoskops visām zodiaka zīmēm. Šonedēļ gaidāmi panākumi un pozitīvas pārmaiņas. Nepalaid garām savas iespējas!

Lasiet arī: Merkurs Retrogrādā: Astroloģe brīdina, kas šajā laikā var notikt

Auns

Nedēļas nogalē labas ziņas tiks saņemtas saistībā ar gaidāmo pasākumu. Kāds no taviem hobijiem var tikt pārvērsts par diezgan ienesīgu peļņas avotu. Liec lietā savus talantus un prasmes! Pārmaiņas ir gaidāmas partnerattiecībās.

Vērsis

Pateicoties kādam veiksmīgam darījumam, tiks piepildīta kāda vēlēšanās, kas saistītas ar ārzemēm. Izvērtējot savas iespējas par došanos kādā tālākā atpūtas braucienā, tas var notikt daudz ātrāk nekā esi iecerējis.

Dvīņi

Brīvdienās patīkamas vēsmas būs jūtamas partnerattiecību lauciņā. Tiks izdarīta nozīmīga izvēle un pieņemts lēmums par kādu sadarbību. Darba vietā nāks klāt papildu pienākumi, kas var radīt spriedzes situācijas, ar kurām veiksmīgi tiksi galā!

Vēzis

Izdevīgs sadarbības piedāvājums manāmi uzlabos tavu finansiālo situāciju. Ar aizdevumu saistīti jautājumi atrisināsies tev par labu. Harmoniskākas kļūs attiecības ar ģimenes locekļiem. Centies izrunāt visu, kas sakrājies!

Lauva

Darba vietā saņemtās labās ziņas no augstākstāvošo puses ļaus apzināties savu vērtību. Situācijas, kas būs saistītas ar sadarbību kolēģiem, ļaus atklāt vēl nebijušu skatījumu uz aktuālo situāciju un rīkoties savādāk nekā tev ierasts.

Jaunava

Panākumi profesionālajā jomā ļaus priecāties par paveikto. Tiks apsvērta iespēja veidot sadarbību ar ārvalstu darījumu partneriem. Rūpīgāk plāno savu izdevumu un iepirkumu sarakstu tā, lai nesanāk pārmaksāt un iegādāties nevajadzīgas lietas.

Svari

Brīvdienās priecīgus un sajūtām piepildītus mirkļus sagādās mīļotais cilvēks. Darba vietā gaidāmās pārmaiņas nāks tev pa labu. Plašāks pienākumu klāsts radīs arī papildu peļņu. Izvairies no domstarpībām ar kolēģiem.

Skorpions

Var nākties rūpīgāk izvērtēt katru sadarbības piedāvājumu. Šonedēļ tiks sasniegti plānotie mērķi profesionālajā darbībā. Tiks atrisināts aktuālais jautājums saistībā ar kādu pirkumu. Vairāk laika velti saviem mīļajiem.

Strēlnieks

Nedēļas nogalē sirsnīgi brīži tiks piedzīvoti ar pašiem tuvākajiem, līdz ar to harmoniskākas kļūs savstarpējās attiecības. Atzinīgi tiks novērtētas tavas prasmes darba vietā. Papildus naudiņa vai prēmija ļaus piepildīt kādu sapnīti.

Mežāzis

Savaldītas emocijas ļaus aktuālajiem notikumiem ritēt savu gaitu, bez spriedzes un pārpratumiem. Darba vietā ir iespējams tikt pie jauna statusa. Papildu finansiālās iespējas tiks saskatītas esošajā darba vietā. Atļaujies sevi palutināt ar kādu procedūru!

Ūdensvīrs

Pozitīvs pavērsiens finansiālajā jomā radīs drošības un stabilitātes sajūtu. Profesionālajā jomā, realizējot kādu no savām idejām, panāksi to, kas ir iecerēts. Tiks saskatīta iespēja doties kādā tālākā atpūtas braucienā.

Zivis

Panākumi tavā profesionālajā jomā ļaus pagozēties slavas staros spožumā un krāšņumā. Atbalsts no mīļotā cilvēka puses būs galvenais virzītājspēks ceļā uz panākumiem. Jauna sadarbība pavērs plašākas finansiālās iespējas. Nepalaid garām savas iespējas!

Saistītās tēmas: astroloģijahoroskopsInita Dilāne

youtube icon
Abonēt youtube