Ekrānšāviņš no Youtube

Pēc publiskiem nosodījumiem un atbildes reakcijām, pievienojoties mūziķim Intaram Busulim, grupa “Prāta vētra” nāk klajā ar publisku paziņojumu, ka nosoda Kremļa agresiju, iestājas par Ukrainas brīvību un uzsver, ka visi iecerētie pavasara koncerti Krievijā ir atcelti.

“Mīļie draugi, grupas “Prāta vētra” uzticamie klausītāji! Mēs vienmēr esam centušies būt apolitiski, taču šis brīdis pieprasa stingru pozīciju. Mēs viennozīmīgi nosodām Kremļa agresiju un iestājamies par Ukrainas brīvību un suverenitāti. Apbrīnojam ukraiņu drosmi un pašaizliedzību, aizstāvot savu zemi, un ļoti līdzpārdzīvojam par visu ukraiņu tautu,”

Tāpat mēs pārdzīvojam arī par mūsu draugiem un “Prāta vētras” faniem no Krievijas, kuri mums raksta, ka izjūt dziļu kaunu un izmisumu par notiekošo un ka viens agresīvs diktators var nostādīt visu tautu un Krievijas nākotni neapskaužamā situācijā. Mēs esam kopā arī ar jums. Gribam atkāroti uzsvērt, ka visi iecerētie pavasara koncerti Krievijā ir atcelti. Arī jebkādi nākotnes plāni kara situācijā ir vienkārši neapspriežami. Nezaudējot ticību, ka gaisma ņems uzvaru pār tumsu, jūsu “Prāta vētra”.

Kā zināms, publiski apspriestais mūziķis Intars Busulis arī svētdienas, 27.februāra, vakarā pauda nosodījumu Krievijas līdera Vladimira Putina realizētajai agresijai pret neatkarīgo Ukrainu un slavē ukraiņu cīņassparu.

Lasiet arī: Busulis: Es nekad vairs nebūšu tas Intars, ko pazināt vakar

youtube icon
Abonēt youtube