Pēc ilgāka klusēšanas brīža mūziķis Andris Kivičs veltījis pārdomas un pat pārmetumus grupai “Prāta vētra” kara sakarā, minot, ka, lai gan “Prāta vētra” ir lielākais un spēcīgākais Latvijas rupors Krievijā, vara netiek izmantota. “Klusēšana, ja tavai balsij ir tik liels svars, ir nodevīga un gļēva, tā Kivičs par grupu “Prāta vētra”.

“Prāta vētra” ir rupors, kurš, varētu (ja gribētu) līdz daudziem aiznest informāciju par, piemēram, Krievijas deģenerātu veiktām bērnu slepkavībām Ukrainā, pavēstīt krieviem, kas notiek patiesībā, Instagram raksta Kivičs.

“Kaupers, protams, ir piedalījies atbalsta koncertā pret karu Ukrainā pie Kongresu nama, ansamblis formāli ir nosodījis Krievijas agresiju, bet paša galvenākā ieroča – dziesmas un video ( kam 100% būtu miljoniem skatījumu) par to, kas notiek, nav. Pie tam bez Kaupera ir vēl trīs zēni grupā, kuri ir klusi un nesaka neko vispār, lai gan zina, ka viņu balsīm ir milzīgs svars. Ir skaidrs, ka ir sāpīgi, ka Krievija ir beigusies, bet šis nu būtu īstais brīdis pacelt balsi un dziedāt par to, kas notiek patiesībā,” pauž Kivičs.

Nobeigumā mūziķis raksta: “Lai ir skaidrs, “Prāta vētra” ir ne vien labi mūziķi, bet arī perfekti pārzina manipulēšanas mākslu ar masām – kā vadīt pūli savās interesēs. Man liekas, ka tieši tagad ir īstais brīdis likt lietā mākslu uzrunāt caur dziesmu, un pielietot mākslu manipulēt ar tautu – ar krievu tautu.’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andris Kivičs (@andriskivics)

“Prāta vētra” gan publiski izteica nosodījumu Kremļa agresijai, iestājoties par Ukrainas brīvību un uzsvēra, ka visi iecerētie pavasara koncerti Krievijā ir atcelti. Taču Kivičs uzskata, ka ar to ir par maz.

Lasiet arī: “Prāta vētra” publiski pauž nosodījumu Kremlim un atceļ koncertus

Saistītās tēmas: Andris KivičsPrāta Vētra

youtube icon
Abonēt youtube