Foto: Unplash.com

Astroloģe Inita Dilāne iepazīstina ar nedēļas (13. – 19. maijs) horoskopu. Pilnmēness ietekme būs jūtama, tāpat nevar aizmirst par to, ka misēkļi komunikācijā, darījumos un pirkumos būs aktuāla līdz pat 3.jūnijam.  

Lasiet arī: Retrogrādais Merkurs līdz pat jūnija sākumam. Misēkļi komunikācijā, darījumos, pirkumos

Auns

Profesionālajā darbībā nāksies ieguldīt ne mazums fizisko un materiālo resursu. Lai rezultāts būtu izdevies, ņem vērā arī visus sīkumus un nianses, kuriem iepriekš neesi pievērsis uzmanību. Peļņa nāks vairumā, īpaši apkalpojošā sfērā strādājošiem.

Vērsis

Tavas idejas un radošums tiks pamanīts no augstākstāvošo puses. Plāni tiks realizēti pārsteidzoši neiedomājamā viedā. Romantisku sajūtu piepildīts priecāsies par mirkļa burvību. Nevicinies ne brīdi, un esošajās partnerattiecībās pieņem lēmumu.

Dvīņi

Ar jaunu pavērsienu profesionālajā darbībā pārsteigsi apkārtējos. Ieguldījumi, kas saistīti ar nekustamo īpašumu, radīs gandarījuma sajūtu. Glābjot to, kas savu laiku jau ir izdzīvojis, un ir skaidri zināms, ka nekas nemainīsies, netērē laiku un enerģiju!

Vēzis

Pienākumu klāsts un darba apjoms būs lielāks nekā parasti. Apzinies savu profesionalitāti un nesatraucies par niekiem. Tiks apdomāts kāds izdevīgs sadarbības piedāvājums. Nestreb karstu! Tava darba rezultāta novērtējums materiālā izteiksmē radīs gandarījuma sajūtu.

Lauva

Saņemtais piedāvājums doties uz ārzemēm būs veiksmīgs un peļņu nesošs. Piedāvājumu klāsts būs diezgan apjomīgs, ka atliks vien izvēlēties izdevīgāko variantu. Neliela vēsuma deva no tevis, izraisīs virkni jautājumu no partnera puses. Sildi to, kas tev ir dārgs!

Jaunava

Pozitīvs pavērsiens profesionālajā darbībā ļaus pakāpties par kādu amatu augstāk. Sasniegtas iecerētās virsotnes radīs priecīgas izjūtas. Nebaidies no atbildības un jauniem pienākumiem! Ražīgs ienākumu laiks ļaus piepildīt kādu sapni.

Svari

Veiksme un arī neveiksme profesionālajā darbībā būs atkarīga no sevis paša. Īpaši individuālajā sektorā strādājošiem, šonedēļ būs pavisam vienkārši, ja darīsi – būs, nedarīsi – nebūs. Tēriņu apjoms būs saistīts ar apstākļiem, kas ir radusies mājās un sadzīvē.

Skorpions

Sastapti jauni paziņas mudinās saņemties un ar lielāku jaudu un vērienu izvērst plašumā profesionālo darbību. Dari, tev izdosies! Lielāks tēriņu apjoms būs saistīts ar ieguldījumiem biznesā, kas nākotnē radīs vērienīgus ienākumus.

Strēlnieks

Daudz darbu un pienākumu šonedēļ ļaus aizmirt par sevi un savu labsajūtu, un to tieši nevajadzētu darīt. Atceries, ka laba pašsajūta ir tava panākumu atslēga profesionālajā jomā! Atbrīvojies no pienākumiem, kuri nav tavas tērētās enerģijas vērti. Romantika kopā ar pavasara taureņiem virmos gaisā.

Mežāzis

Sarežģījušos situāciju darba vietā centies risināt tagad un tūlīt. Prātā nākušās idejas centies realizēt pēc iespējas ātrāk. Neturi sveci zem pūra un neatliec uz rītu to, ko vari paveikt jau tagad. Diezgan lieli tēriņi var būt saistīti ar bērnu aktivitātēm. Izklaides braucieni var radīt neparedzētus tēriņus.

Ūdensvīrs

Lielāks kļūs veicamo darbu apjoms. Var nākties izvērtēt prioritātes un izdarīt kādu nozīmīgu izvēli. Tiks saņemts ienesīgs sadarbības piedāvājums. Papildu naudiņas tiks gūtas par veiksmīgi pielietotām savām prasmēm un zināšanām.

Zivis

Papildus pienākumi ļaus iegūt jaunas zināšanas un apgūt vēl neatklātas prasmes. Tavs šarms, harizma un prasme komunicēt būs šīs nedēļas trumpis tavā uzņēmējdarbībā. Brīvība un neatkarība, pat esot attiecībās, ļaus pacieties augtāku sajūtu viļņos.

youtube icon
Abonēt youtube