Foto iegūts no Facebook

Grupa “Labvēlīgais tips” izziņo koncertsērijas “Man jau 30” koncerttūri. Koncertsērija izziņota par godu grupas “Labvēlīgais tips” trešajai desmitgadei, kas tiek atzīmēta tieši šogad.

Grupas vēstījums ir tiešs – “mēs ticam, ka vēl dejosim disko! Un, ja svin, tad svin! Kad tad vēl, ja ne tagad?”

“Man jau 30” ir frāze no grupas grāvēja “Alumīnija cūka”, kas kļuvusi par koncertsērijas vadmotīvu. Ir pagājis laiks, nomainījies ārdurvīm kods, neskaitāmi skatuves tērpi, svars sviesta iepakojumam, bankām nosaukumi, izdoti 11 studijas albumi un divas izlases. Tas viss laikā, kad “Labvēlīgais tips” ar saviem muzikālajiem stāstiem priecējis klausītājus uz Latvijas skatuvēm, privātās un neprivātās ballītēs, TV un radio ēteros.

“”Labvēlīgais tips” ir unikāls un dabisks produkts. Var lietot neierobežotos daudzumos bez bailēm, ka varētu rasties atkarība. Paralēli var lietot arī citus, latviešu labākās popmūzikas un rietumu izcilākās rokmūzikas izstrādājumus. Bet, ja nenopietni, tad mūsu spēks ir tajā apstāklī, ka nebaidāmies būt smieklīgi. Reti skatāmies spogulī, toties spogulis sāk raudzīties uz mums. Esmu ļoti bieži vadījis jauno izpildītāju koncertus festivālā “Bildes” un vēl citos pasākumos. Esmu lasījis viņu dosjē, un neviens nekad nav minējis, ka grib līdzināties “Labvēlīgajam tipam”, jo tas nav iespējams,” pārdomās dalās grupas solists Andris Freidenfelds.

Lasiet arī: Rīta kafija sarunājas | Normunds Jakušonoks: Viss notiek tā, kā tam jānotiek

Koncertsērijā izskanēs grupas populārākie, klausītāju iemīļotākie hiti – jau minētā “Alumīnija cūka”, “Frāzes”, “Čiekurs egles dēls”, “Naukšēnu disko”, “Džins ar toniku”, “Pīrādziņ, nāc ārā!”, “Lai”, “Omnibuss” un vēl citi. Būs arī daži gluži svaigi pirmatskaņojumi un arī dažas frāzes, atklāj solists.

Koncertsērijas “Man jau 30”  grafiks:

1.jūlijs – Saulkrastu estrāde;

2.jūlijs – Ikšķiles estrāde;

8.jūlijs – Kalnsētas parks Saldū;

9.jūlijs – Roja;

15.jūlijs – koncertdārzs “Pūt, vējiņi!” Liepāja;

16.jūlijs – koncertzāle “Mītava” Jelgava;

23.jūlijs – Kuldīgas estrāde;

5.augusts – Neikenkalna dabas koncertzāle Dikļos;

6.augusts – Pilssalas estrāde Alūksnē;

11.septembris – Latgales vēstniecība “Gors” Rēzeknē;

17.septembris – teātra nams “Jūras vārti” Ventspilī;

1.oktobris – VEF Kultūras pils Rīgā;

2.oktobris – VEF Kultūras pils Rīgā;

30.oktobris – Vidzemes koncertzāle “Cēsis”.

youtube icon
Abonēt youtube