Foto izgūts no ss.com

Kāds asprātīgs tukumnieks sludinājumu portālā ss.com tirgo 2002.gada izlaiduma Volvo XC 90, norādot, ka šī nebūs “jauna” un uzticama automašīna.

“Vīri, Jūsu sieva noteikti ir uzticamāka persona kā šī automašīna uz kuru var paļauties, Jūsu sieva noteikti spēj sniegt atbalstu kādā brīdī, kad ap dzīvi uz brīdi kļūst grūtāk. Teiksiet, ka Jums nav grūtu brīžu dzīvē? Tad iegādājieties šo automašīnu un tā parūpēsies, lai tādi būtu. Sievas, varbūt Jums ir apnicis, ka Jūsu vīri neko nedara? Pamudiniet tad savu vīru, lai iegādājas šo automašīnu, jo tad Jūsu vīrs būs spiests lūkoties pēc papildus darbiem, lai uzturētu šo automašīnu gan finansiālā ziņā, gan arī varēsiet bieži vērot kā viņš stundām ilgi rosās garāžā,” teikts sludinājumā.

”Un ja nav gana nopietni, tad varu piebilst, ka tehniskās apskates slimības lapa ir līdz 14.septembrim, kura sevī iekļauj gana daudz vērtējumus ar atzīmi “2”, neizpaliek arī vērtējums “1”. Kā sacīt jāsaka – laiks uzlocīt piedurknes un jāķeras pie darba,” neslēpj auto pārdevējs.

“Ja tomēr vēl pēc šāda atklāta vēstījuma apsver domu iepriecināt savu ģimeni ar “jaunu” automašīnu, tad labāk iepriecini savu ģimeni ar kādu restorāna apmeklējumu vai pastaigu mežā, ģimene būs vairākkārt pateicīgāka par šādu Tavu izvēli “iepriecināt”. Savukārt, ja esi pārpircējs un vēlies pa lēto ieķert kā tautā runā nesalaužamo un izturīgo Volvo, kuru ātri vari uzfrišināt un pārdot ar pārsimt eiro peļņu kādai jaukai ģimenei, tad aizmirsti par šo, nebojā dzīvi sev un citiem,” norāda pārdvējs, piebilstot, ka “Volvo ir paviesojies dažādos servisos un nejau tikai, lai tur pāris dienas pastāvētu un liktu mehāniķiem saķert galvu, Volvo ir ticis arī pie dažādām jaunām detaļām. aKā piemēru varu minēt, ka šī gada maijā motors ir ticis pie jauna ģeneratora un jauna zobsiksnas komplekta. Divus gadus atpakaļ arī kondicionierim kompresors tika uzlikts pilnīgi jauns, līdz ar to tagad karstās vasaras dienas var izbaudīt vēsumā gluži kā jaunā 2022. gada izlaiduma automašīnā, neskaitot to trakoti skaļo troksni, kurš rodas, manuprāt, no tā, ka salona gaisa filtrs prasās pēc nomaiņas.”

“Visādi citādi var braukt gan pa lauku, gan kalnā, jo 4×4 strādā kā vajag. Domāju, ka īpaši neapgrūtināsi, ja uzzvanīsi un vēlēsies apskatīt automašīnu klātienē, sadomāsim par laiku. Es arī zinu, ka vēlēsies paprasīt zemāku cenu, droši dari to, paskatīsimies kā Tev tas izdosies. Lai izdevusies diena. P.S. Mašīnu nomazgāt un iztīrīt nav problēma, ja būs labs garastāvoklis, tad uz atdošanu jaunajam saimniekam to izdarīšu,” teikts sludinājumā.

Lasiet arī: Astoņi padomi, kā samazināt degvielas patēriņu

Saistītās tēmas: Autosludinājumsss.comVolvo

youtube icon
Abonēt youtube