Filips Kirkorovs. Foto izgūts no Instagram @fkirkorov

Neskatoties uz to, ka krievu popa karalim Filipam Kirkorovam piešķirts Ukrainas tautas mākslinieka nosaukums, viņš iekļauts Ukrainas melnajā sarakstā līdzās citiem Krievijas kultūras pārstāvjiem, kas atzīti par draudu Ukrainas nacionālajai drošībai.

Pats mūziķis norādījis, ka pat nebrīnās par šīs situācijas absurdumu, piebilstot, ka mūziku un mūziķi nevar noslēpt aiz papīrīšiem un politiskiem lozungiem, vēsta News- sphere.

“Ar to, kas ir noticis, ir jālepojas, ir jālepojas iekļūt šajā sarakstā. Ja Kirkorovs apdraud valsts drošību, tādu valsti var tikai pažēlot,” situāciju komentējis Kirkorovs.

Dziedātājs saviem ukraiņu faniem novēlējis, lai Ukrainas vadītāji beidzot sadraudzējas ar galvu un saprot, cik nepārdomātus lēmumus viņi pieņem. Viņš atgādina par abu valstu kopīgo vēsturi, atzīstoties mīlestībā ukraiņu tautai. “Manā mājā vienmēr ir skanējušas un skanēs ukraiņu dziesmas, jo mūsu mīlestība ar tautu un daiļradi ir abpusēja,” savā Instagram kontā norādījis Kirkorovs, izpildot ukraiņu dziesmu “Рідна мати моя”.

Šobrīd Ukrainas melnajā sarakstā ieļauts 201 cilvēks.

Lasiet arī: VIDEO: Skandalozais Dimiters iedziedājis dziesmu Kremļa ideoloģes Duginas piemiņai

Saistītās tēmas: KirkorovsMelnais sarakstsUkraina

youtube icon
Abonēt youtube