Foto: UNDP Ukraine

Krievu okupants Jevgēņijs Rasskazovs, saukts par “Topāzu”, atzinies, ka izjūt seksuālu uzbudinājumu, nogalinot ukraiņus, vēsta Unian, atsaucoties uz ukraiņu žurnālista Denisa Kazanska publicēto informāciju.

Krievu karavīrs došanos karā salīdzinājis ar dzimumtieksmi. “Tas ir apmēram tāpat kā veceni gribēt. Kad tu nogalini sivēnu – visi saprot, ko es domāju ar sivēniem – tu pat izbaudi, ka viņam sieva par atraitni kļuvusi. Tu izbaudi, kā visa ģimene raud, kā viņš mājās atgriezīsies zārkā. Un rodas erekcija!” paziņojis okupants.

Ukraiņu žurnālists, publiskojot šo krievu karavīra atzīšanos, piebildis, ka agrāk krievu karavīrus dēvējis par nacistiem, taču “tas viņiem ir pat kompliments.”

“Nacismam piemīt kaut kāda estētika, kas var šķist pievilcīga, taču te – nekrofīlija kaut kāda, pagrimuša pedofīla atzīšanās, kas uzbudinās nogalinot. Šādas garīgi vesela vīrieša atzīšanās liek vemt, nevis par “krievu pasauli” karot,” norāda Kazanskis, piemetinot, ka, acīmredzot, medicīnisko izziņu par garīgo veselību krievu armijā neprasa.

Lasiet arī: Krievijā skandē nacistu lozungu un plāno Duginas vārdā nosaukt ielu Kijivā

Saistītās tēmas: armijabēgļiKarškrievijakrievu armijaKrimaPutinsUkrainaukraiņiuzbrukums

youtube icon
Abonēt youtube