Krievijas prezidents Vladimirs Putins. Foto izgūts no Instagram @leadervladimirputin

Krievijas “fīrers” Vladimirs Putins ir tik ļoti saniknots par krievu neveiksmēm frontē un Ukrainas armijas veiksmīgajiem uzbrukumiem dienvidu virzienā, ka “pārāk daudz nervozē”, kas atstāj iespaidu uz viņa veselību, vēsta Telegram kanāls Generall SVR.

Pēc kanāla rīcībā esošās informācijas, Putinam pirmdien, 29.augustā, bija četras operatīvās tikšanās ar militārā bloka vadības pārstāvjiem. Pēc apspriešanās Putins esot bijis ļoti nikns, un darba dienas beigās pie Kremļa saimnieka steidzami tika izsaukta mediķu brigāde.

“Atmosfēra pie prezidenta apspriežu laikā bijusi saspringtākā pēdējā laikā. Vēlu vakarā pie Putina izsauca dežurējošos mediķus, kas pie prezidenta pavadījuši aptuveni divdesmit minūtes.

Prezidenta lokā esošie ievērojuši, ka Putins pēdējā laikā “pārāk daudz nervozē” un tas negatīvi ietekmē viņa tuvos un vidi,” ziņo Telegram kanāls.

Kā ziņo Unian, šis kanāls arī iepriekš ziņojis, ka Putinam bijusi nepieciešama medicīniskā palīdzība. Toreiz Putins sūdzējies par stipru nelabumu. Pie viņa tika nosūtīta papildu brigāde ar prezidenta ārstiem. Mediķi pie Putina pavadījuši aptuveni trīs stundas.

Jau iepriekš virkne Rietumvalstu mediju un ekspertu ziņojuši, ka Putins ir slims. Tiek uzskatīts, ka Putinam ir vēzis,  šizofrēnija, demence un Parkinsona slimība. Maija beigās parādījās ziņas, ka Putinam veikta operācija.

Lasiet arī: VIDEO: Putina vienības aktīvisti dedzina Baltijas valstu līderu foto

Saistītās tēmas: armijabēgļiKarškrievijakrievu armijaKrimaPutinsUkrainaukraiņiuzbrukums

youtube icon
Abonēt youtube