Alīna Kabajeva. Foto: Igor Utkin/ ITAR TASS/Flickr

Krievijas prezidenta Vladimira Putina mīļotā sieviete Anna Kabajeva jau ilgstoši nav rādījusies sabiedrībā – runā, ka viņa bijusi bērna gaidībās, savukārt Putins uzstājis uz abortu.

Kabajeva noraidījusi vairākus ielūgumus uz publiskiem pasākumiem, tostarp, uz galakoncertu Maskavā Krievijas galvaspilsētas svētkiem par godu. Kabajeva pat nav pieņēmusi aicinājumu nodot sveicienus pasākuma apmeklētājiem attālināti – izmantojot video formātu, vēsta Telegram kanāls Generall SVR.

Kā iemesls atteikumam minēts bijušās sportistes Kabajevas veselības stāvoklis.

Jau maija sākumā izskanējis, ka Kabajeva ir bērna – meitenītes – gaidībās, taču Putins vēl viena – neplānota – bērna dzimšanu uzskatījis par nevēlamu. Rezultātā Kabajevas un Putina attiecības pasliktinājušās, bet augusta beigās Krievijas prezidents uzstājis, lai mīļotā sieviete veic abortu, neskatoties uz to, ka grūtniecība ilgusi jau vairāk nekā 20 nedēļas.

Pēc aborta bijušajai sportistei radušies sarežģījumi, un viņa kādu laiku nav varējusi iziet sabiedrībā.

Kā zināms, Kabajevai un Putinam jau ir vairāki bērni.

Iepriekš šis Telegram kanāls ziņojis, ka Krievijas “fīrers” Vladimirs Putins ir tik ļoti saniknots par krievu neveiksmēm frontē un Ukrainas armijas veiksmīgajiem uzbrukumiem dienvidu virzienā, ka “pārāk daudz nervozē”, kas atstāj negatīvu iespaidu uz viņa veselību.

Pēc kanāla rīcībā esošās informācijas, Putinam 29.augustā bija četras operatīvās tikšanās ar militārā bloka vadības pārstāvjiem. Pēc apspriešanās Putins esot bijis ļoti nikns, un darba dienas beigās pie Kremļa saimnieka steidzami tika izsaukta mediķu brigāde.

“Atmosfēra pie prezidenta apspriežu laikā bijusi saspringtākā pēdējā laikā. Vēlu vakarā pie Putina izsauca dežurējošos mediķus, kas pie prezidenta pavadījuši aptuveni divdesmit minūtes.Prezidenta lokā esošie ievērojuši, ka Putins pēdējā laikā “pārāk daudz nervozē” un tas negatīvi ietekmē viņa tuvos un vidi,” ziņoja Generall SVR.

Lasiet arī: Krievu ultralabējie pieprasa pakārt Putinu

Šis kanāls arī iepriekš vēstījis, ka Putinam bijusi nepieciešama medicīniskā palīdzība. Toreiz Putins sūdzējies par stipru nelabumu. Pie viņa tika nosūtīta papildu brigāde ar prezidenta ārstiem. Mediķi pie Putina pavadījuši aptuveni trīs stundas.

Tiek uzskatīts, ka Putinam ir vēzis,  šizofrēnija, demence un Parkinsona slimība. Maija beigās parādījās ziņas, ka Putinam veikta operācija.

Saistītās tēmas: Alīna KabajevagrūtniecībaVladimirs Putins

youtube icon
Abonēt youtube