Jānis Pļaviņš. Foto izgūts no Facebook @Janis Plavins

“Dziļi nožēloju savu gadiem ilgo aktīvo iesaisti sabiedriskajā cīņā par cilvēktiesībām. Man tas ir nesis milzīgus zaudējumus un postu,” vietnē Facebook paziņojis 14.Saeimā no partijas “Latvija pirmajā vietā” neievēlētais atmiņu ūdens jeb Memory Water tigotājs Jānis Pļaviņš, piebilstot, ka atvadās uz nenoteiktu laiku.

“Sabiedrības atbalsts ir bijis minimāls. Riski neizmērāmi. Nosodījums milzīgs. Sodi desmitiem tūkstošu. Esiet gudrāki, nepieļaujiet šādas kļūdas, rūpējieties tikai par sevi! Sabiedrībai nekāda palīdzība, ne alternatīva informācija patiesībā nav bijusi aktuāla un jārēķinās, ka ja tomēr cīnīsieties par cilvēktiesībām, atbalsts šādām aktivitātēm būs niecīgs.  Cilvēkus kopumā pilnībā apmierina cenzūra, maskas, mediju meli, diskriminācija, eksperimentālu medikamentu uzspiešana ar šantāžu, banku terors, demogrāfijas katastrofa, vairākkārtīga mākslīga cenu palielināšana, sabiedrības sanaidošana, kara risku veicināšana, savu uzņēmumu bankrots, milzīgais nodokļu slogs, ģimenes vērtību graušana un arī bads. Es biju pārpratis, ka šīs ir ļoti nepareizas lietas. Atvados uz nenoteiktu laiku,” raksta Pļaviņš.

Tāpat pēc vēlēšanu rezultātu noskaidrošanas, viņš vietnē Facebook ierakstījis: “Tauta ir labi nobalsojusi. Tad jau lokdauni, bads un vakcinācija ar šantāžu var sākties.”

Pļaviņš 14.Saeimas vēlēšanās kandidējis no Aināra Šlesera partijas Latvija pirmajā vietā, taču nav ievēlēts. Pirms vēlēšanām vaicāts, kāda būtu viņa kā Saeimas deputāta pirmā iniciatīva parlamentā, un ko viņš ar to gribētu panākt, Pļaviņš portālam lsm atbildēja: Stājas spēkā Covid terorisma seku novēršanas likums. Pie atbildības sauc lēmumpieņēmējus, izpildītājus, cenzētājus, arī noziedzīgos medijus no Latvijas sabiedriskajiem medijiem – LTV un Latvijas radio.

Taujāts, kādiem konkrētiem mērķiem/rādītājiem jābūt sasniegtiem pēc četriem gadiem, lai viņš būtu gandarīts par Saeimā paveikto, Pļaviņš norādīja:1.COVID noziegumu tribunāls; 2.Izstāties no Pasaules veselības organizācijas; 3.Maksimālais kopējais nodokļu slogs uzņēmumiem un cilvēkiem 10%; 4.Referenduma ierosināšanas slieksnis 30.000; 5.Nocirstas visas globālistu pūķa galvas.”

Pļaviņu sabiedrībā pazīst kā Memory water tirgotāju un popularizētāju. Problēmas ar ūdens pārdošanu Pļaviņam sākās pēc Patērētāju tiesību aizsardzības centra uzliktā soda 2020.gadā par pircēju maldināšanu, piedēvējot “Memory water” nepamatotas pozitīvas īpašības. Izrādījās, ka par “bio” sauktais ūdens nāk no tā paša urbuma, no kura apgādā Daugmales dzīvojamās mājas. Tirgot šo produktu savos veikalos atteicās Rimi un Sky veikalu ķēdesPats Pļaviņš Facebook regulāri sūdzas, ka valsts iznīcinot viņa biznesu, vēsta ReBaltica.

Lasiet arī: Saeimā ticis pretrunīgi vērtētais un vairākkārt tiesātais sludinātājs Jencītis

Aktīvi atmiņu ūdeni slavējis Kristus draudzei dibinātājs Mārcis Jencītis, kurš atšķirībā no Pļaviņa ievēlēts Saeimā. Jencītis vietnē Facebook pagājušā gada septembrī paziņojis, ka turpmāk draudze iepirks tikai Pļaviņa Memory Water: “Mmm, cik garšīgs ūdens, cik labs ūdens!”.

Nepamanīta nav palikusi arī Pļaviņa vicināšanās ar zobenu pirms 14.Saeimas vēlēšanām, par ko daudzi interneta lietotāji vēlāk iesmējuši un radījuši memes.

Saistītās tēmas: Jānis PļaviņšMemory Waterzobens

youtube icon
Abonēt youtube