Foto: Pexels

Kāds Krievijas armijas marodieris, karojot Ukrainā, nozadzis video novērošanas kameru un uzstādījis to savās mājās, pat nenojaušot, ka kameras īpašnieki tagad redz visu viņa mājoklī notiekošo.

Limanā okupanti zaguši visu, ko vien spējuši panest, tostarp videonovērošanas kameras, kas tagad translē “šovu” no iebrucēja dzīvesvietas Burjatijā, burjatiem pašiem par to pat nenojaušot. Tā, atsaucoties uz blogeri Janu Gordijenko, vēsta Unian.

Blogera draugi, kuru mājas atrodas Limanā, pastāstījuši par amizantu gadījumu. Krievu okupanti pamatīgi “aptīrījuši” ukraiņu māju un pavisam nesen viņu videonovērošanas kameras parādījušās tiešsaistē – izrādās, tās ieslēgtas Burjatijā.

Kameru īpašnieki tagad var sekot līdzi “realitātes šovam”, kurā piedalās okupanta – marodiera ģimene. Kā norāda Gordijenko, šovā iespējami arī specefekti – kameras īstie īpašnieki var ieslēgt skaņu un ne vien redzēt, bet arī dzirdēt visu burjatu mājoklī notiekošo.

Jāpiebilst, ka krievu okupanti no ukraiņiem zog pilnīgi visu – pat pannas un tualetes podus. Balaklejā krievu armijas karavīri nozaguši visu ēdienu no veikaliem un cilvēku mājokļiem.

Lasiet arī: Solovjovs 2008.gadā: Karš ar Ukrainu būtu briesmīgākais noziegums, kāds vien iedomājams

Okupanti dažādos video ierakstos lielījušies ar dzīvi un ikdienu okupētajās Ukrainas teritorijās – tā, piemēram, kāds krievs stāstījis, ka viņam patīk dzenāt un šaut vistas. Berdjanskā krievi uzlauzuši tukšus dzīvokļus un garāžas, bet okupētajā Melitopolē kadirovieši sagrābuši noliktavu ar lauksaimniecības tehniku un mēģinājuši to izpārdot. Savukārt Harkivas apgabalā krievu okupanti kādā pasta nodaļā atstājuši savus ieročus, vietā nozogot tualetes podu.

youtube icon
Abonēt youtube