Foto: Pexels

Nākamais gads nesīs daudz būtisku pārmaiņu pāru attiecībās, portālam Wday prognozē astroloģe Tiana Atlasa. Pāri, kuru starpā valda neuzticība, visdrīzāk, pašķirsies, turpretī attiecībās, kur ir patiesa mīlestība un cieņa, radīsies abpusēja vēlme salaulāties vai kalt kopīgus nākotnes plānus attiecībā uz ģimenes biznesu vai bērnu radīšanu.

Auns

Jutīsies spārnots, daudz kas no iecerētā izdosies. Tev ir lieliska iespēja satikt savu mīlestību vai legalizēt attiecības, turklāt jau gada pirmajā pusē. Galvenais uzdevums ir pievērsties partnerattiecību tēmai un kontrolēt Auniem raksturīgo ieciklēšanos uz savu personību.

Vērsis

Mīlestības lietās jutīsi atvieglojumu, jo pēdējos pāris gadus, iespējams, piedzīvotas attiecību krīzes. Tam, kas sāksies 2023.gadā, būs tālejošas perspektīvas. Ja esi neprecējies, liktenīgas tikšanās var notikt marta beigās un maijā, bet vasarā attiecības nostiprināsies.

Dvīņi

Dvīņiem šis būs milzīgu pārmaiņu gads, tostarp arī personīgajā dzīvē. Nenopietnie partneri atklās savus patiesos nodomus – jo ātrāk tas notiks, jo ātrāk satiksi patiesi ieinteresētu cilvēku, ar kuru veidot attiecības daudzu gadu garumā. Vislabvēlīgākie mēneši ir: 2023.gada aprīlis, maijs un novembris.

Vēzis

Gada sākums būs darbīgs, nāksies risināt  jautājumus, kas saistīti ar karjeru vai tuviniekiem. Sākot ar marta vidu, mīlestība burtiski virmos gaisā. Kopumā Vēži piedzīvos pozitīvu globālo pārmaiņu laiku – potenciālie partneri kļūs mazāk uzstājīgi un vairāk gatavi kompromisiem.

Lauva

Lauvai šis periods būs ļoti interesants, īpaši mīlestības un attiecību ziņā. Pēdējo divu gadu laikā Lauvas ir piedzīvojušas grūtus laikus un pat šķiršanos ar partneriem. Jau no 2023.gada sākuma tevi nevarēs atpazīt, gluži kā atdzimsi no jauna, kas noteikti piesaistīs jaunus draugus. Vasara būs īpaši karsta un kaislīga, kas neļaus garlaikoties.

Jaunava

Jaunavām 2023.gads nesīs iespēju izvērtēt visus potenciālos partnerus – notiks sava veida dzīves telpas attīrīšana no tiem, kuri tevi un tavus dzīves plānus neatbalsta. Mīlestības ziņā labvēlīgāka būs gada otrā puse, īpaši romantisks solās būt oktobris.

Svari

Kopumā gads būs labvēlīgs mīlestībai un romantikai, taču tā pirmajā pusē būs jāliek lietā diplomāta talants vienošanos panākšanai. Attiecību ziņā produktīvāka būs vasara, bet īpaši patīkama izvērtīsies gada nogale.

Skorpions

Nākamā gada maijā noslēgsies būtisku pārmaiņu laiks attiecībās un tam sekos mierīgāks periods. Ja ir paredzētas likteņa mācības, kā pozicionēt sevi pārī, tad tas notiek jau tagad. No 2023.gada vasaras un visu turpmāko gadu ir iespēja izveidot harmonisku savienību.

Strēlnieks

Strēlniekiem mīlestības jomā ražīgāka būs gada pirmā puse. Ja meklē savu dvēseles radinieku, droši ieplāno dažādu interesantu pasākumu apmeklējumu, kur vari šādu cilvēku satikt. Gaidāmas pārmaiņas, par kurām sākumā nemaz neapjautīsi, ka tās ir uz labu un nesīs laimi.

Mežāzis

Strādājošajiem Mežāžiem 2023.gadā sāksies patīkams periods, kad pirmo reizi pēc daudziem gadiem būs iespēja atpūsties un plūkt sava darba augļus. Iestājoties pavasarim un pirmajiem siltajiem saules stariem, sajutīsi, kā pielūdzēji piepilda tavu dzīves telpu.

Ūdensvīrs

Sākot ar martu, sajutīsi, ka ikdiena ir piepildīta ar vēlmi mīlēt, kļūsi mazāk nopietns un noskaņojies uz karjeru un sasniegumiem. Pievilksi citus, ieteicams piedomāt pie tā, kā tevi redz citi, un veltīt vairāk uzmanības savam izskatam. Būs vairāki pretendenti uz tavu roku un sirdi.

Zivis

Tev ir visas iespējas ne vien satikt partneri, ar kuru kopā nodzīvot ilgu un laimīgu mūžu, bet arī legalizēt attiecības, īpaši sākot ar 2023.gada vasaru. Tāpat jānoskaņojas, ka pielūdzēju skaits var samazināties – vienkārši Visums atsijā vieglprātīgos partnerus.

Lasiet arī: Vēdiskais horoskops 2023.gadam

youtube icon
Abonēt youtube