Foto izgūts no Instagram @theroyalfamily

Jaunais Lielbritānijas karalis Čārlzs III nedzīvos tik ilgi kā viņa vecāki, un, lai gan viņam ir nopietni plāni attiecībā uz monarhijas nākotni, to īstenošanai pietrūks laika, pareģo taroloģe, parapsiholoģe un gaišreģe Saona.

To pašu var teikt par viņa dzīvesbiedri Kamillu, taroloģes teikto citē Wday.

Pēc viņas teiktā, Čārlza vecākajam dēlam princim Viljamam gaidāma visnozīmīgākā nākotne karaliskās ģimenes pārstāvju vidū. “Esmu pārliecināta, ka viņam ir ilgdzīvotāja liktenis, visticamāk, viņš pārspēs prinča Filipa rekordu,” teic taroloģe.

Kas attiecas uz prinča Viljama brāli Hariju, pēc taroloģes paustā, viņam nebūs vēlmes atgriezties karaliskās ģimenes lokā, taču arī bez tā viņa dzīve būs gaiša un interesanta. Arī Harijs ir mantojis ilgmūžību un labu veselību, taču viņa dzīvē pastāv nelaimes gadījumu un traumu risks.

Arī viņa sievai Meganai Mārklai rūpīgi jāuzrauga sava veselība. Visticamāk, viņa tuvāko gadu laikā strauji pieņemsies svarā, kas nelabvēlīgi ietekmēs psiholoģisko veselību un vispārējo pašsajūtu, prognozē taroloģe.

Jau vēstīts, ka 8.septembrī mūžībā devusies karaliene Elizabete II. Jaunais Lielbritānijas karalis, mirušās karalienes Elizabetes II vecākais dēls Čārlzs tagad ir pazīstams kā Čārlzs III. 73 gadus vecais princis Čārlzs varēja izvēlēties jebkuru no saviem četriem vārdiem – Čārlzs Filips Artūrs Džordžs.

Lasiet arī: Cilvēces apsēstība ar NLO – zīmīgākie atgadījumi 20.gadsimtā

Kā zināms, Lielbritānijas karaliene Elizabete II 2015.gada 9.septembrī kļuva par visilgāk valdījušo britu monarhu un 70 gadu garumā britu himnas pirmā rinda skanēja “Dievs, sargi karalieni!”.

youtube icon
Abonēt youtube