Foto: Pexels/Airam Dato-on

No 2023. gada marta sākuma visā pasaulē sākušās globālas pārmaiņas, kas tiek dēvētas par Lielo mutāciju, kad tiks pārveidotas politikas, ekonomikas un sociālās sfēras, kā arī atsevišķu cilvēku likteņi, portālam Wday teic astroloģe un tarologe Jūlija Ļifanova.

Pārmaiņas sākušās pērnā gada 7. martā, kad karmas planēta Saturns pirmo reizi 29 gadu laikā šķērsoja Zivju zvaigznāju. Astroloģijā Zivju zīme tiek uzskatīta par mistiskāko, noslēpumaināko un dziļāko, jo no vienas puses tā simbolizē psiholoģiju, reliģiju, ezotēriku, bet no otras – dziedināšanu, nabadzību, ārstus, eļļu un mākslu.

No 2023. gada marta Saturns ieiet Zivju zīmē, bet no 2025. gada 30. janvāra – Nākotnes mezglā, kas palielinās Zivju zvaigznāja ietekmi visā pasaulē. “Mēs nodarbosimies ar savas apziņas attīstību: joga, rekolekcijas, meditācija, psiholoģija, braucieni uz tempļiem un Taro kāršu lasīšanas nodarbības kļūs par ikdienišķu lietu, tāpēc sabiedrībā tiks izdzīvota īsta garīgās izaugsmes jomas pārskatīšana!” par to, kas gaida planētas iedzīvotājus, stāsta astroloģe.

“Pārāk daudz garīgu un materiālu zaudējumu un vilšanos liks ikvienam iedziļināties sevī – tas būs grūts laiks, bet viens no produktīvākajiem pieaugšanai!” pārliecināta taroloģe.

“Būs jāsaskaras ar savām pagātnes kļūdām un beidzot jānoņem rozā brilles. Saturns piespiedīs pārņemt kontroli pār savu zemapziņu: gaisa pilis sabruks realitātes priekšā. Bet tā ir pieaugšanas cena, tā ir patiesas laimes cena! Līdz 2026. gadam mums visiem būs jākļūst par desmit gadiem vecākiem, bet līdz ar to nāks arī gudrība pieņemt pareizos lēmumus. Un šī ir īstā Saturna dāvana Zivīs,” skaidro Jūlija Ļifanova.

“Mūs gaida sadursme ar mūsu pašu rozā brillēm, kas slēpa notiekošā būtību: mūs visus sagaida vilšanās, vērtību pārvērtēšana un gaisa piļu iznīcināšana. Protams, Saturns to dara katra cilvēka dvēseles nobriešanas un apziņas izaugsmes labad,” skaidro astroloģe. “Bet nedomājiet, ka Saturns mūs atstās bez dāvanām – par galveno dārgumu kļūs fenomenālas gudrības iegūšana. Tas ir tas gadījums, kad krīze iemāca ieklausīties savā intuīcijā, dvēselē un arī gadiem ilgi izvērtēt notikumu attīstību un pieņemt vienīgos pareizos lēmumus.”

Vaicāta, kas pasauli sagaida laikā no 2023. gada marta līdz 2026. gadam, kamēr Saturns atradīsies Zivju zvaigznājā, astroloģe norāda, ka līdzīgs tranzīts jau notika no 1964. līdz 1967. gadam un pēc tam no 1993. līdz 1996. gadam, un situācijas daudzējādā ziņā būs līdzīgas tām, kas notika iepriekš minētajos laika posmos.

Pēc astroloģes teiktā, šajā laikā sabiedrībā var realizēties: bezmaksas medicīniskās aprūpes programmas, kas bieži notiek pandēmiju dēļ, stingrāki migrācijas ierobežojumi (vairāku valstu robežu slēgšana, īpaši salu valstīs), kā arī stingrāka kontrole pār visiem alternatīvās medicīnas veidiem. Tāpat iespējami jauni likumi un noteikumi naftas, gāzes un jūras resursu izmantošanā, daudzu psiholoģisku un reliģisku kopienu rašanās (no psiholoģijas kursiem līdz sektām), kā arī jaunas dzīves jēgas meklējumi visiem planētas iedzīvotājiem.

Astroloģe uzsver, ka šajos gados gaidāms labdarības projektu pieaugums, kas patiešām palīdzēs bēgļiem, migrantiem un tiem, kam tas vajadzīgs, kā arī intereses par mākslu, ezotēriku un jaunu profesiju rašanos pieaugums.

“Pasaulē var notikt nopietnas katastrofas, kas saistītas ar ūdeni (Zivis ir atbildīgas par ūdeni, tāpēc var būt liels cunami vai liels sausums), bet arī fantastiski dziedināšanas brīnumi (tā pati zīme ir atbildīga par maģiskiem notikumiem),” stāsta astroloģe.

Lasiet arī: Latvijā joprojām uzstājas Krievijai lojālie mūziķi; sabiedrību aicina vērsties pret šādiem koncertiem

Lasiet arī: Inese Šlesere apmeklē modes skati, rotājusies ar teju 9000 eiro vērtu brošu

Lasiet arī: Skolotāju dienu Latvijā turpmāk atzīmēs atbilstoši starptautiskajai praksei

Lasiet arī:  Kariņš par lidojumiem: Tagad uzzinot, cik tas maksāja, paceļas uzacis

Lasiet arī:  Sapņi piepildīsies! Trīs zodiaka zīmes, ko labvēlīgi ietekmēs retrogrādais Merkurs

Lasiet arī: VIDEO | “Zini ko, tad beidzam!» – Volmārs intervijas vidū pamet Kaimiņa raidījumu 

Seko mums arī Facebook, X, Instagram un Draugiem!

youtube icon
Abonēt youtube