Olga un Kaspars Kambalas. Foto izgūts no Instagram @olgakambala

“Es daudziem piesolīju pa purnu, jo viņi konkrēti apvainoja manu sievu. Čuhņa – tas nav nekas slikts, čuhņā var būt skaisti, čuhņā var būt forši cilvēki, čuhņā ir kultūra. Tas vienkārši ir “fakingais” vārds!” teic nežēlastībā kritušās Olgas Kambalas vīrs Kaspars Kambala.

Kā zināms, televīzijas šovu zvaigznes Olgas Kambalas izteikumi, Dobeli nodēvējot par čuhņu, pamatīgi sašūpojuši soctīklus, savukārt asprātīgi uz to noreaģējis uzņēmums “Dobeles dzirnavnieks”.

“Man jau nervi netur, un paldies visiem adekvātajiem cilvēkiem, kuri tiešām saprot, ka kārtējais murgs – divi vārdiņi  – izrauts no konteksta. Lielākā daļa pat neskatījās to interviju,” teic Olga Kambala.

“Es arī esmu cilvēks, man arī sāp! (..) [daudz lamuvārdu] Čuhņa ir vienkārši lauki!” sirds pilna Olgai Kambalai.

“Īsāk sakot, mēs brauksim ciemos uz Dobeli, filmēsim raidījumu “Slavenības bez filtra”, “Dobeles dzirnavnieks” ciemos uzaicināja,” atklāj Olga, sakot paldies visiem, kas viņas teikto uzņēma adekvāti un ar humoru. “Esiet bišķi maigāki pret mani, jo es jums esmu viena šāda!” tā Olga.

“Mēs ar Kasparu piedalījāmies skaistuma izstādē “Baltic Beauty”, tirgojām savus produktus, abi divi stāvējām pie letes, un reāli cilvēki brauca no kaut kādām čuhņām, no Dobelēm,” tā iepriekš izteikusies Olga Kambala, kas izraisīja pamatīgu vētru soctīklos un sabiedrībā.

Uzņēmums “Dobeles dzirnavnieks” uz to noreaģējis asprātīgi, sakot Olgai paldies par Dobeles popularizēšanu, norādot, ka “pie mums čuhņā viss notiek!” un sūtot sveicienus no lielākā pārtikas ražotāja “Čuhņa”.

“Olga acīmredzot tirgo hotdogus Taimskvērā, pašā labākajā vietā zem lielajām reklāmām. Skaidrs, ka ar ‘Tenax” un “Dobeles dzirnavnieku”, kas nodarbina simtiem cilvēku, viņas rūpala vērienu nesalīdzināt,” reaģējot uz Olgas Kambalas izteikumiem, ierakstījis kāds “Twitter” lietotājs. Vēl kāds papildinājis, ka “manuprāt, čuhņa ir viss ārpus Rīgas centra (citreiz pat ārpus atsevišķām centra apkaimēm). Bet tas nav slikti.” Vēl kāds par Olgu vaicājis “kā cilvēks, kas nācis no čuhņas, kas ir šī sieviete???”

Tāpat soctīklu lietotāji jokojuši, ka, cerams, “čuhņas”  vārdu dzirdēs arī “Latvijas Televīzijas” raidījuma “Panorāma” laikā, ar skatītājiem sasveicinoties tās vadītājiem Jānim Gestei un Ilzei Dobelei.

Lasiet arī: Hersonā plīvo Ukrainas karogs; parādījies video ar panikā bēgošiem krieviem

youtube icon
Abonēt youtube