Foto: Pixabay

Izskaitļo, ko tev nesīs nākamais gads atbilstoši numeroloģijas horoskopam! Saskaiti kopā sava dzimšanas dienas datuma un mēneša ciparus ar nākamā gada cipariem, visu reducējot līdz viencipara skaitlim. Piemēram, ja tava dzimšanas diena ir 4.jūlijā, saskaiti 4+7+2+0+2+3, un gala rezultātā iznāks 18, bet 1+8=9. Tātad tavu nākamo gadu raksturos devītais apraksts.

Līdzīgi vari pārbaudīt, kāds tev ir bijis aizejošais gads, savu dzimšanas dienas datumu un mēnesi saskaitot kopā ar 2022.gada cipariem (2+0+2+2).

1 – Vari uzsākt ko jaunu, izmantojot uzkrātās zināšanas un pieredzi. Ja sakoncentrēsi visu enerģiju uz mērķi, vari sasniegt augstus rezultātus. Jāpaļaujas pašam uz sevi un pašam arī jāpieņem lēmumi. Nākamo gadu raksturo teiciens “ko sēsi, to pļausi”: ja kaut kam ieliksi pamatus, vēlākajos gados no tā gūsi augļus. Visu gribēsies iegūt ātri, taču tā nenotiks, jāapbruņojas ar pacietību. Raugies, lai nepalaistu garām jaunas idejas un iespējas. Iegūsi jaunus paziņas.

2 – Pasīvs gads, kad nekur nav jāsteidzas, jāatvēl laiks atelpai, iespējai sakārtot attiecības. Nevajag censties agresīvi traukties uz priekšu, tas nesīs tikai vilšanos. Dzīvē var nākties daudz ko pārskatīt un mainīt. Taču labs gads darba maiņai. Ja ir problēmas partnerattiecībās, var rasties vēlme mainīt partneri. Nākamā gada laikā jāuzkrāj zināšanu un finanšu resursi 2024.gadam. Vēlams veidot uzkrājumus. Jāpraktizē diplomātija, taktiskums. Jebkurā gadījumā pārmaiņas būs.

3 – Gaidāms patīkams gads, saistīts ar jautrām izklaidēm, sevis apliecināšanu – var sākt jaunus projektus, rakstu darbus. Vēlama aktīva darbošanās sabiedriskajā dzīvē. Jāļauj saviem talantiem maksimāli izpausties, pašam sevi jāreklamē un jāslavē. Būs daudz kontaktu, komunikācijas ar citiem. Nav jābaidās būt uzmanības centrā. Jāmācās.

4 – Darba gads – enerģija jākoncentrē uz strādāšanu. Ja gadās zaudēt darbu, nākamajā gadā jāpieņem jebkurš darbs, kas tiek piedāvāts. Iespējama pārbaude uz izturību, pašdisciplīnu. Uzmanīgi jāapietas ar naudu, jo nākamais gads daudz naudas nenesīs. Var nākties daudz strādāt arī fiziski. Ja spēsi pieņemt šo laiku, gūt gandarījumu no darba, no jūnija kļūs vieglāk, var parādīties arī lieka naudiņa. Ja pretosies šai situācijai, tas var atspēlēties 2024.gadā. Labs laiks nekustamā īpašuma iegādei, laulību slēgšanai, bērnu radīšanai. Labs laiks, lai pētītu ģimenes ciltskoku, tiktu galā ar bērnības traumām, fobijām, bailēm. Ļoti jārūpējas par veselību, jāstiprina imunitāte.

5 – Brīvības un pārmaiņu gads – var uzsākt jaunus projektus, būs daudz ideju. Gaidāmi ceļojumi, piedzīvojumi, mācības, jauni draugi un paziņas. Taču svarīgi neatteikties no vecajiem draugiem un paziņām – tie vēlāk būs vajadzīgi. Nākamajā gadā veidotas attiecības nebūs ilglaicīgas. Būs daudz enerģijas, galvenais ir nezaudēt mērķus, visu iesākto novest līdz galam. Svarīgi nesadedzināt tiltus gan darbā, gan attiecībās ar citiem cilvēkiem. Nākamais būs arī riska gads – jāuzmanās ar azartspēlēm, savukārt, ja ir vēlme mainīt dzīvesvietu, tas jādara uzmanīgi. Var ņemt kredītu, taču nauda ir jāiztērē konkrētam mērķim, nevis citām lietām.

6 – Priekšplānā būs ģimene un pienākums pret tuviniekiem. Var nākties piestrādāt pie attiecību harmonizēšanas ar sev tuvajiem cilvēkiem. Būs jāmācās dalīties savās idejās, nonākt pie kompromisa konflikta situācijā. Labs laiks, lai kopā ar mīļoto cilvēku atrastu kādu kopīgu hobiju, nodarbošanos. Labs gads laulību slēgšanai, dzīvesvietas maiņai, savas mājas celšanai. Vairāk laika jāpavada ar tuvajiem, viss, ko darīsi viņu labā, dos labumu.

7 – Vērtību izvērtēšanas un pārvērtību gads, labs garīgai un intelektuālai attīstībai. Var parādīties vēlme būt vienam. Iekšējās attīstības periods. Ja neiesi attīstības ceļu, var pastiprināties dažādas atkarības – no interneta, alkohola, azartspēlēm utt. Labs laiks, lai izpētītu savu dzimtas koku. Ja nākamajā gadā tiks sarautas attiecības ar kādu no tuviem cilvēkiem, tātad tā vajadzēja –  tiek atbrīvota vieta kam jaunam. Jāpievērš uzmanība veselībai, nedrīkst pārpūlēties. Labs gads rakstniekiem, juristiem, programmētājiem. Labs gads diētai, organisma attīrīšanai. Nākamā gadā veidotas attiecības nebūs ilglaicīgas.

8 – Ražas un nopelnu laiks, taču tas atkarīgs no tā, kā strādāts 2017,gadā. Ja laiks pavadīts vienīgi izklaidēs, no nākamā gada nav daudz ko gaidīt. Labs laiks, lai rīkotos vai kaut ko iesāktu ar nekustamo īpašumu, iespējams paaugstinājums darbā, var uzsākt ko jaunu, izmantojot savas zināšanas. Koncentrējot enerģiju uz mērķi, var sasniegt augstus rezultātus. Labs laiks mainīt imidžu. Tāpat labvēlīgs laiks, lai iegādātos auto vai kādu citu dārgu un vērtīgu lietu. Labs laiks darbam un panākumiem. Iespējami lieli tēriņi, taču nauda arī nāks. Ja ir iespēja, naudu vajadzētu pataupīt. Labs gads, lai atbrīvotos no veciem parādiem.

9 – Gaidāms cikla noslēgums, atteikšanās no kaut kā. Var pārdzīvot nemieru, sajūtu, ka viss jūk un brūk, zudusi dzīves jēga vai dzīve ir apstājusies. Jāatbrīvojas no lietām, kas bremzē, cilvēkiem, kas traucē virzīties uz priekšu un attīsties, daudz kam jāpieliek punkts. Nevajadzētu uzsākt neko jaunu. Izņēmums ir, piemēram, kursi, kas tiek uzsākti un būs pabeigti nākamā gada laikā. Nedrīkst ņemt kredītu. Katra dzīves situācija būs kā mācību stunda, bet katrs cilvēks kā skolotājs. Jāmācās visu atlaist ar vieglu sirdi, piedot un aizmirst. Emocionāls gads. Nav jēgas meklēt jaunus mīlas sakarus, jo tiem tāpat būs īss mūžs. Taču iespējams arī negaidīts brīnums dzīvē, piemēram, atbrīvošanās no kādas slimības vai negaidīta palīdzība nedienās.

Lasiet arī: Sešu divnieku datums – Vanga brīdinājusi par briesmām 22.decembrī

youtube icon
Abonēt youtube