Foto: Pexels

Partnerattiecību horoskops tev palīdzēs labāk izprast, ko sagaidīt no mīļotā cilvēka ikdienā, ģimenes dzīvē un intīmajā jomā.

Auns (21.03.-19.04)

Viņš – Auna zīmē dzimušo uz priekšu virza tiekšanās pēc laimes, taču šīs zīmes pārstāvim piemīt arī upura komplekss – viņaprāt, pārāk bieži ir kaut kas jāupurē un jāziedo mīļotās sievietes dēļ. Nemēdz iet pa kreisi. Mīlējas ar traģisku sejas izteiksmi, it kā tā būtu pēdējā reize viņa mūžā. Mīlestībai, viņaprāt, jābūt vienai un uz mūžu – no partneres neatstāsies, kamēr vien elpos. Avantūrists, taču prātīgs.

Viņa – Pašpārliecināts vulkāns – ļoti spītīga, savu viedokli uzskata par vienīgo pareizo, uzspiežot to arī apkārtējiem. Ja kādu vīrieti uzskata par kretīnu, uzreiz pasaka to viņam acīs. Vīrietim, kurš spēs šādu sievieti iekarot, jāparāda, cik varens, spēcīgs un pārliecināts par sevi viņš jūtas. Vīrietim jāatceras, ka Auna zīmē dzimusi sieviete necieš vārguļus, kā arī tos, kuriem ir atšķirīgs viedoklis. Lai gan parasti sieviete Auns nemaz nav jāiekaro – viņa ir pieradusi dominēt un pati noteikt, piemēram, randiņa laiku un vietu. Ļoti patīk sekss.

Vērsis (20.04.-20.05)

Viņš –  Vērša zīmē dzimis vīrietis ir par sevi pārliecināts, turklāt tik ļoti, ka uzskata sevi par vājas sievietes neaizstājamāko atbalstu. Atsevišķos gadījumos var rasties tēvišķas jūtas pret partneri. Pa kreisi iet vienīgi alkohola reibumā, pēc tam mokoties stipros sirdsapziņas pārmetumos. Seksā priekšroku dod pieņemtajiem standartiem nevis pārsteigumiem. Kopā ar vīrieti Vērsi sieviete jutīsies tik droši kā aiz visstingrākās un nesagraujamākās klints.

Viņa – Dievina izklaides. Mūžīgas mīlestības solījumi un citi jūtelīgi triki ar šo sievieti neies cauri, jo Vērša zīmē dzimušai sievietei svarīgākais ir, lai vīrietis viņai šķiet interesants. Lai iekarotu šo sievieti, svarīgi pārāk neuzbāzties – jo vairāk viņa jutīs vīrieša uzmācību, jo vairāk spītēsies un pretosies. Attiecībās ar sievieti – Vērsi jāizmanto taktika “labāk stundu paciesties, nekā trīs stundas pierunāt”. Parasti izskatās ļoti skaistas un stilīgas. Gultā ar izvirtībām neaizraujas.

Dvīņi (21.05.-21.06)

Viņš – Diezgan sarežģīts vīrieša tips, kura liktenī vienmēr jābūt diviem – vai nu partnere būs viņa otrā pusīte vai arī viņas vietu ieņems vīrieša Dvīņa otrā daba, nostādot sievieti nepatīkamā situācijā. Šāds vīrietis parasti ir nepatīkamu pārsteigumu pilns. Gultā nav egoists, rūpējas par sievietes labsajūtu, un to nesniedzis var iekrist pat depresijā. Attiecībās par svarīgāko uzskata dvēseļu radniecību un garīgo tuvību. Lai gan sevi pasniedz kā uzticamu, mēdz spert sānsoļus.

Viņa – Ļoti dīvaina sieviete, pēc skata it kā vienkārša, taču ar nemitīgi mainīgu raksturu. Te viņa vīrieti dievina, te met ārā pa durvīm partnera mantas un partneri pašu. Tāpat arī intīmajā dzīvē – te viņas seksuālās fantāzijas kāpj debesīs, te pēkšņi viņa apgalvo, ka mīlēšanās līdzinās beigtu dzīvnieku lietošanai pārtikā. Tomēr gultā priekšroku dod dažādībai.

Vēzis (22.06.-22.07)

Viņš – Vīrietis Vēzis ir paradoksu pilns. Pēc skata saimniecisks un ģimenisks, taču, ja nejūtas apmierināts intīmajā dzīvē ar savu partneri, sper sānsoļus. Nereti mīl pat divas sievietes vienlaicīgi, taču pats no tā cieš. Seksā aizmirst par sevi, domājot par partneri, nereti nemaz nepajautājot, kas tieši sievieti uzbudina visvairāk. Patīk dāvināt ziedus, dāvaniņas.

Viņa – Sapņotāja, kas dzīvo mūžīgās šaubās. Taču sievieti Vēzi iekarot diezgan viegli – pietiek ar skaistiem vārdiem, cik viņa jauka, gudra, pievilcīga un neatkārtojama. Vīrietim, kurš vēlas iekarot sievietes – Vēža uzmanību, nemitīgi jāatkārto, ka nespēj bez viņas dzīvot, ka šī sieviete viņam ir liktenīga un nepieciešama kā gaiss. Šīs zodiaka zīmes pārstāvei ir daudz kompleksu, tāpēc viņa ļoti ātri pieķeras vīriešiem, kuri bārstās ar komplimentiem. Taču pastāv risks, ka vīrietis viņai ātri apniks, jo sieviete  – Vēzis pati nezina, ko grib. Taču pamesta, kritīs ļoti dziļā depresijā un neaizmirsīs prom aizgājušo vīrieti vēl vairākus gadus, nemitīgi raudot, ka ir neviena nemīlēta. Gultā šīs horoskopa zīmes pārstāve spēj veikt pat akrobātiskus trikus.

Lauva (23.07.-22.08)

Viņš – Unikāls cilvēks, lielummānijai pārsniedzot visas iespējamās robežas. Ja partnere nelepojas un nesajūsminās par vīrieti – Lauvu, viņš to morāli iznīcina. Šajā zīmē dzimis vīrietis uzskata sevi par vienīgo uz Zemes, kur slēpjas visu planētas sieviešu laime. Viņam patīk iekarot sievieti un pār to valdīt. Seksu ar partneri uzskata par lielāko sievietei jelkad sniegto pakalpojumu, par ko sagaida arī uzslavas.

Viņa – Šīs zodiaka zīmes pārstāves diagnoze ir lielummānija. Viss, ko vīrietis var darīt šādas sievietes iekarošanai, ir dārglietu un ceļojumu dāvināšana, klanīšanās līdz zemei un izsaucieni, cik viņa ir brīnišķīga, pie viena neaizmirstot, ka viņš nav šīs sievietes vienīgais pielūdzējs. Sievietes – Lauvas partnerim nav nekādu tiesību viņu krāpt, tā ir tikai viņas privilēģija. Lai iekarotu sievieti – Lauvu, vīrietim nepieciešams daudz naudas, brīva laika un prasmes skaisti runāt. Gultā ir pat ļoti laba, taču arī tur mēdz būt pārņemta ar savu personību.

Jaunava (23.08.-22.09)

Viņš – Egoists. Vīrietis, kurš komplekso par to vien, ka dzimis tieši šajā zodiaka zīmē, tādēļ nemitīgi cenšas izskatīties pēc iespējas vīrišķīgāks nekā ir patiesībā. Nereti krīt galējībās. Patīk teikt komplimentus un vērot reakciju, ko tie izraisa. Ja komplimenti nostrādā, var nonākt līdz pat mūžīgas mīlestības solījumiem. Vīrieša teiktajam nevajadzētu ticēt. Gultā šajā zīmē dzimis vīrietis nav nekas pārsteidzošs – kaislīga seksa vietā var dot priekšroku grāmatai. Gultā viņu var ievilināt, izmantojot asaras, solījumus, atzīšanās un citus romantiskus paņēmienus. Nav tendēts uz eksperimentiem.

Viņa – Frigida ideāliste. Gaida sapņu princi un līdz tam neatdodas nevienam citam. Visus citus, izņemot sevi, uzskata par niecībām, no citiem gan savus uzskatus slēpjot. Patīk flirtēt un koķetēt, pēdējā brīdī vīriešus pametot ar garu degunu. Var gadiem ilgi dzīvot bez seksa, neizjūtot tā dēļ ne mazāko neērtību. Viņas seksualitāti kontrolē prāts, līdz ar to te nelīdzēs pat romantiskas pastaigas zem zvaigžņotām debesīm un runāšana par jūtām. Iespēja pārgulēt ar šo sievieti ir viņu apprecēt, pirms tam ļoti ilgi aplidojot. Gultā ir nedaudz pasīva, lai gan ir pierunājama uz vieglām izvirtībām.

Svari (23.09.-22.10)

Viņš – Paipuisītis. Uzmanīgs, rūpīgs un gādīgs. Nepieprasa pastiprinātu uzmanību. Pieticīgs, un ar to arī iekaro pretējo dzimumu, lai gan nereti šāds pieticīgums sievietēs izraisa mātišķas jūtas pret vīrieti. Gultā ir maigs, taču pastāv iespēja, ka nereti mīlēšanās vīrieša pārlieku lielās emocionalitātes dēļ pārvēršas asarainos apskāvienos. Patiesībā šajā zīmē dzimis vīrietis nemaz tik ļoti nesajūsminās par seksu un var bez tā iztikt – galvenais, lai ir garšīgs ēdiens, silta gulta un omulīgs dzīvoklis. Vecumdienās kļūst neciešams, jo no partneres gaida mātišķumu.

Viņa – Nespēj iedomāties savu dzīvi bez partnera, tādēļ parasti apprecas ļoti agri. Vīrietis viņu var iekarot, izrādot savus nopietnos nolūkus. Ļoti kaprīza, baudu sagādā bieža apvainošanās un lūpas uzmešana. Ja iemīlas, apvainoties pārstāj, turklāt cenšas nogludināt visas iespējamās nesaskaņas attiecībās. Reizēm tēlo to, kāda patiesībā nav, un vīrietim ir jāpiespēlē. Sekss ātri vien apnīk, un viņa mīlējas tikai tādēļ, lai netiktu uzskatīta par frigidu, jo ir ļoti atkarīga no citu cilvēku viedokļa. Gultā diezgan vienveidīga.

Skorpions (23.10.-21.11)

Viņš – Staigājošs sekss, taču bez smadzenēm, jo domā ar galvu, kas atrodas dārga zīmola apakšbiksēs. Pacietīgs, gatavs uzklausīt sievietes emocionālo gaušanos par grūtībām. Rādīs līdzjūtīgu sejas izteiksmi un var pat izspiest kādu asaru, kas ir vien Skorpiona taktika, lai iegūtu sievietes uzticību un ievilktu viņu gultā. Taču no rīta nepalūgs pat sievietes telefona numuru. Gultā sevi uzskata par meistaru, ja sieviete neizrādīs, ka gūst baudu jau pēc pirmajiem pieskārieniem, mocīs viņu “līdz nemaņai”. Reti kura spēj apmierināt šīs zodiaka zīmes pārstāvja seksuālās fantāzijas.

Viņa – Sievietei Skorpionam patīk mīlēties, kas ir teju viņas dzīves jēga. Vīrietim šāda sieviete pat nav jāiekaro, turklāt viņa ir tik kārdinoša, ka spēj uzbudināt gandrīz jebkuru stiprā dzimuma pārstāvi. Šādai sievietei ļoti patīk runāt par seksu un šajā jomā piedzīvoto. Turpmāko attiecību liktenis parasti ir atkarīgs no pirmās nakts, turklāt vīrietim var neklāties viegli ar šādu sievieti, kurai vajag daudz un ilgi.

Strēlnieks (22.11.-21.12)

Viņš – Drosmīgs, cenšas nodrošināt savu ģimeni, tā dēļ iesaistoties gan peļņu nesošos, gan mazāk izdevīgos darījumos. Nav skops, dzīvo ar uzskatu, ka gan sev, gan ģimenei jānodrošina viss labākais un skaistākais. Mīlējas ātri un izaicinoši, jo bizness tomēr pirmajā vietā. Vēlas bērnus, turklāt daudz, lai būtu ar ko lepoties priekšnieku un padoto priekšā. Savu bērnu māti labprāt apdāvinās ar dārglietām, kažokiem un ceļojumiem, kā arī nekad nekrāps, ko neļaus darīt atbildības izjūta pret ģimeni. Mīlēšanās prieku vairāk izprot tieši vecumdienās.

Viņa – Nemāk melot, ja runa ir par citiem cilvēkiem, atklāti pateiks, ko domā, lai gan par sevi var sastāstīt tādas pasaciņas, kas pat sapņos nerādās. Dievina tādas romantikas izpausmes kā, piemēram, dzejoļu deklamēšanu mēnesgaismā, krišanu ceļos un mīlestības zvērēšanu. Mēdz krist depresijā, kad labāk nemaz netuvoties. Gultā mēdz izjust dīvainus kompleksus, lai gan kopumā šīs zodiaka zīmes pārstāvei intīmajā jomā nav ne vainas.

Mežāzis (22.12.-19.01)

Viņš – Lielummānija skrien šīs zodiaka zīmes pārstāvim pa priekšu. Neuzskata sievietes par saprātīgām būtnēm. Domā, ka sievietes vieta ir virtuvē, bet balss tiesības vienīgi Sieviešu dienā. Ja partnere paliek stāvoklī, var aiziet neatskatoties un aizbildinoties, ka sieviete tik un tā nesapratīs viņa lielos mērķus, kas jāsasniedz dzīvē. Gultā nereti priekšroku dod sadomazohismam, nedomā, kā sniegt baudu partnerei. Mīlēšanās laikā var domāt pavisam par kaut ko citu. Šādu vīrieti var piesaistīt vienīgi ar bezgalīgu sajūsmināšanos par viņa personību, kā arī daudziem, turklāt oriģināliem komplimentiem. Bieži vien sievieti pamet bez jebkādiem paskaidrojumiem.

Viņa – Ļoti līdzīga Jaunavas zīmē dzimušajām sievietēm, taču ir no seksa atkarīga, kā arī piemīt lielummānija. Cilvēkus uzskata par niecībām. Pat visideālākajam vīrietim grūti iekarot sievieti – Mežāzi, lai gan mīlēties viņa grib nepārtraukti. Kā risinājumu izmanto pašapmierināšanos, turklāt sasniedz pat vairākus orgasmus dienā. Šīs zodiaka zīmes pārstāve pati sev izvēlas ideālo partneri, nemitīgi gan dodot priekšroku tādiem, kas viņai patiesībā neder. Parasti nekrāpj. Gultā ir agresīva, pilnībā pārņem kontroli savās rokās, darot vienīgi to, ko pati vēlas.

Ūdensvīrs (20.01.-18.02)

Viņš – Egoists, taču ar šarmu. Inteliģents, ja ir izglītots, var paspīdēt ar intelektu. Var runāt stundām ilgi par jebkuru tēmu, ļoti patīk atrasties uzmanības centrā. Bieži iemīlas, taču strauji zaudē interesi, ja partnere netiek līdzi vai nepārspēj viņu prāta spēju ziņā. Seksā radošs. Mīl brīvību – kā garīgu, tā fizisku. Ies pa kreisi, kamēr vien veselība atļaus.

Viņa – Šīs zodiaka zīmes pārstāvei ir ārkārtīgi daudz vīriešu dzimuma draugu, un viņa var pamest savu partneri, ja viņš aizliegs ar šiem draugiem komunicēt. Sievietei – Ūdensvīram neinteresē vīrieša tēls un naudas maka biezums, ko nevar apgalvot par intelektu. Patīk brīvība, tādēļ nemēdz stipri pieķerties vienam cilvēkam. Sekss īpaši neinteresē, gultā uzvedas pieklājīgi un reti gūst patiesu baudu.

Zivis (19.02.- 20.03)

Viņš – Ņiprs un nenotverams. Ja krāpj, partnere parasti par to nekad neuzzina, jo māk rūpīgi maskēties un šo faktu slēpt, turklāt attiecībās ar ģimenes locekļiem izskatās absolūti atklāts. Nereti krīt depresijā nerealizējušos ieceru un plānu dēļ. Seksā vienmēr meklē kaut ko nebijušu, eksperimentē. Pat ja apprecēsies un audzinās bērnus, tas neatturēs krāpt sievu un rūpīgi to slēpt.

Viņa – Īsts atradums. Šīs zodiaka zīmes pārstāve nespēj ar prātu kontrolēt savas jūtas un emocijas, ko vīrietis var izmantot, lai šādu sievieti iekarotu. Noderēs slepenas zīmītes, negaidīti ziedi dzīvoklī, maigi pieskārieni un tamlīdzīgi. Taču šai sievietei piemīt ļoti spēcīga intuīcija, tādēļ ātri spēj atkost partnera melus. Sev pašai gan melo pastāvīgi, bieži vien arī idealizējot partneri. Sievieti – Zivi interesē kā reliģiskas, tā okultas tēmas, tādēļ viņa labprāt piekritīs, piemēram, tantriskajam seksam.

Lasiet arī: Astrologs Globa brīdina par jaunu pandēmiju un bruņotiem konfliktiem 2023.gadā

Avots: Zhurnal.lib.

youtube icon
Abonēt youtube