Foto: Pixabay

Slavenais astrologs Pāvels Globa nesola vieglu 2023.gadu, neizslēdzot jaunu bruņotu konfliktu rašanos uz planētas, kā arī pandēmiju, kas draud kļūt par daudz nopietnāku pārbaudījumu nekā iepriekšējā,

Riska zonā galvenokārt ir Āfrika un Āzija, un, lai arī konflikti nebūs ilgstoši, tie neaprobežosies tikai ar 2023.gadu, atsaucoties uz astrologa prognozi, vēsta Predskazanie.

Situācija Eiropā, pēc Pāvela Globas domām, kļūs sarežģītāka. Pasliktināsies iedzīvotāju ekonomiskā situācija, kas radīs nepieciešamību atteikties no iepriekš pierastajiem materiālajiem labumiem. Arī Eiropas elite saskarsies ar līdz šim nepazītiem izaicinājumiem. Tā kā tikai nedaudzi spēs adekvāti reaģēt uz jauno situāciju, iespējami nemieri un cita veida pretošanās jaunajai realitātei, prognozē Globa.

Finansiālā situācija starptautiskajā arēnā turpinās pasliktināties. Grūtības, ar kurām šodien jāsastopas dažādās valstīs esošajām varām, ne vien nekur nepazudīs, bet tikai pieaugs, uzskata astrologs.

Pāvels Globa apgalvo, ka 2023.gadā atkal gaidāms masu saslimšanas uzplūds – vai tā būs jauna koronavīrusa variācija vai kas cits, astrologs pagaidām neprecizē. Taču mēroga ziņā, viņaprāt, tā būs vēl viena pandēmija, ne mazāk šausmīga kā 2020.gadā pārdzīvotā. Jaunā pandēmija var kļūt par daudz nopietnāku pārbaudījumu cilvēcei nekā iepriekšējā, brīdina astrologs.

Nākamgad Ukraina nespēs atrisināt savas problēmas. Astrologs gan norāda, ka pamazām situācija uzlabosies, taču pārmaiņas nāks vēlāk, pēc 2023.gada beigām. Ukrainas ekonomika turpinās kristies, krīze pieaugs. Pastāv briesmas, uzskata astrologs, ka līdz 2024.gadam tā sabruks. Pašreizējās problēmas Ukrainā Globa sauc par “iesildīšanos”, uzsverot, ka tās pat nav īstas problēmas, salīdzinot ar to, kas sekos.

Savukārt Krievijas stāvoklis “starptautiskajā arēnā” nākamgad būtiski uzlabosies, neradot šaubas par šo valsti kā lielvaru – to izraisīs politisko un citu prioritāšu nomainīšanās pasaulē, uzsver astrologs.

Lasiet arī: Austrumu horoskops 2023.gadam

youtube icon
Abonēt youtube