Foto: Pixabay

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 2.līdz 8.decembrim piedāvā astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Dalīšanās savā pieredzē radīs zīmīgus pavērsienus karjerā. Atzinību gūsi no augstākstāvošo puses par savu ieguldījumu uzņēmuma labā. Aktīvāk izrādot savu iniciatīvu, spēsi radīt stabilitāti un manāmi uzlabot savu finansiālo situāciju. Atceries, ja tev attiecībās kaut kas pietrūkst, dod otram to pirmais!

Vērsis

Priecīgas ziņas tiks saņemtas no potenciālajiem sadarbības partneriem. Veiksmīgs būs ieguldījums mācībās. Lielāks ienākumu apjoms šonedēļ, radīsies arī idejas, kur sapelnīto ieguldīt. Atļaujies palutināt sevi ar jauniem un vērtīgiem pirkumiem savām vajadzībām. Esi prātīgs, izdarot pāragrus secinājumus.

Dvīņi

Tiks ieviestas korekcijas esošajā profesionālajā darbībā. Mainot ierasto plānu gaitu un atsakoties no saviem principiem, tu būsi ieguvējs. Progress būs jūtams sadarbībā ar ārvalstīm. Lielāki izdevumi, kas būs saistīti ar nekustamo īpašumu, būs ieguldījumu vērti. Atļaujies iegādāties to, par ko jau sen esi sapņojis.

Vēzis

Jaunas iepazīšanās kāda saviesīga pasākuma laikā pavērs papildu sadarbības iespējas. Tava lielā izturības enerģija ļaus paveikt teju vai neiespējamo. Nesošs būs finansiālais ieguldījums savas pašsajūtas un mentālās veselības uzlabošanas aktivitātēs.

Lauva

Sarežģījušās  situācijas ar augstākstāvošiem mēģini risināt, izrādot iniciatīvu pirmais. Nelielu vilšanos devu var radīt spontāni pirkumi aksesuāru, apģērbu veikalā. Ievērojama būs papildu gūtā peļņa par kādu darījumu. Izvairīšanās no liekām un asākam vārdu apmaiņām nāks par labu esošajai savienībai.

Jaunava

Pārmaiņas ierastajā darba vidē un profesionālajā jomā kopumā nāks tev par labu. Esi pārliecinātāks par savām izvēlēm! Attiecībās būs jāieklausās otra izteiktajās vēlmēs un vajadzībās, jo tas būs vērtīgs ieguldījums esošo attiecību nākotnē.

Svari

Rodot kompromisu sarežģītā situācijā, spēsi nolīdzināt asumus savstarpējā komunikācijā. Pieņemot piedāvājumu par mācībām, straujāk virzīsies pa karjeras kāpnēm. Esi vērīgs attiecībā uz spontāniem izdevumiem, kas saistīti ar biļetēm uz izklaides pasākumiem. Nepērc kaķi maisā!

Skorpions

Iedvesma šonedēļ būs klātesoša pie ik vienas darbības un veicamā pienākuma. Arī jaunu piedāvājumu šonedēļ var būt tik daudz, ka var nākties tos rūpīgi izvērtēt un atsijāt graudus no pelavām. Izvairies no naudas aizdošanas citiem.

Strēlnieks

Darbs. Pieprasījums, kas saistīts ar tavu profesionālo darbību un meistarību, tev radīs diezgan lielu popularitāti. Ņem vērā to, ka īpaša vērība no klientu puses tiks pievērsta piedāvātajai kvalitātei. Labs ieguldījums būs ceļojumā vai kādā izklaides braucienā.

Mežāzis

Darbs.  Būs jākoncentrējas uz saviem tiešajiem pienākumiem. Tiks izvērtēta katra potenciālā sadarbība ar ārvalstu partneriem. Var rasties domstarpības un nesaskaņas ar darba kolēģiem vai padotajiem. Tēriņi, kas saistīti ar savas profesionālās darbības attīstīšanu, būs tā vērti.

Ūdensvīrs

Idejas par individuālās darbības uzsākšanu var kļūt par realitāti. Tiks sasniegts iecerētais. Aktīvāk pielieto savas prasmes un zināšanas. Esošās attiecības kļūs ciešākas un harmoniskākas, pateicoties kādam kopīgam projektam, kas ir jāpaveic. Nesen uzsāktas attiecības nesteidzies padarīt nopietnākas un saistošākas.

Zivis

Veiksmīgs un gandarījumu sniedzošs būs ieguldījums braucienā kopā ar mīļoto cilvēku. Liels peļņas apjoms nāks par kādu iepriekš iesāktu projektu. Pavadot vairāk laika kopā, izkristalizēsies patiesās vērtības esošajā savienībā. Tiks pieņemts nozīmīgs lēmums, kas ir saistīts ar statusa maiņu esošajās attiecībās. Ieklausies sevī!

Lasiet arī: Burjatija uz fronti sūtīs jurtas ar šamaņiem okupantu «atjaunošanai»

Saistītās tēmas: astroloģeInita Dilānenedēļas horoskops

youtube icon
Abonēt youtube