Foto: Pixabay

Analizējot planētu labvēlīgos un sarežģītos stāvokļus 2023. gadā,  astroloģe Anna Rusaļkina izpētījusi, ar ko katrai no zodiaka zīmēm jārēķinās nākamgad, vēsta Wday.

Labvēlīgie laika posmi

Visu gadu Saturns, visneparastākā no planētām, no kuras daudzi baidās, atradīsies labvēlīgā stāvoklī, un īpaši labvēlīgi tas izvērtīsies Mežāžiem, Ūdensvīriem, kā arī Auniem, Vēršiem, Dvīņiem, Lauvām, Svariem, Skorpioniem un Strēlniekiem. Šis ir brīdis, kad tiks realizēta iepriekš noliktā karma –  jūsu prātā var dzimt svarīgas idejas un atziņas.

No gada sākuma līdz 22. aprīlim Jupiters, viena no labvēlīgākajām planētām, atradīsies Zivs zīmē. Šī ir īpaši laba pozīcija Auniem, Dvīņiem, Vēžiem, Jaunavām, Skorpioniem, Mežāžiem, Ūdensvīriem un jo īpaši Strēlniekiem un Zivīm. Šis laiks var nest veiksmi, laulības, bērnus un citus pozitīvus notikumus.

No 15. februāra līdz 12. martam, no 7. līdz 24. jūnijam, kā arī no 18. oktobra līdz 6. novembrim Venera atradīsies savās spēka zīmēs. Šajā laikā var veidoties jaunas romantiskas attiecības, bet esošās pāriet jaunā līmenī.  Piemērots laiks svarīgām kosmētiskām procedūrām, luksusa preču, kvalitatīvu un dārgu lietu iegādei, garderobes atjaunošanai, radošām un mākslas aktivitātēm. Šie periodi būs īpaši veiksmīgi Vēršiem un Svariem, taču tas radīs dažādas priekšrocības arī citām zīmēm.

No 14. aprīļa līdz 15.maijam, kā arī no 17.augusta līdz 17. septembrim Saule atrodadīsies ļoti labvēlīgā pozīcijā. Šis būs brīnišķīgs laiks, lai izpaustos, vairāk laika veltītu karjerai, izbaudītu vairāk spēka un enerģijas, atrastu laiku radošumam un bērniem. Īpaši labs laika periods Lauvām.

No 24.jūnija līdz 08.jūlijam, kā arī no 1.oktobra līdz 18.oktobrim vērts plānot apmācības, padziļinātas mācības, vairāk uzmanības pievērst saziņai ar draugiem, nebaidīties iekļūt jaunās sociālajās aprindās, iegūt jaunus sakarus un paziņas.

No 16.novembra līdz 2023. gada beigām Marss atradīsies Skorpiona zīmē. Šis būs piemērots brīdis, lai vairāk laika pavadītu sportojot, bet bez sasprindzinājuma, kā arī atrastu laiku pārdomām, emociju izkopšanai, fiziskās veselības uzlabošanai. Šis periods būs labvēlīgs Skorpioniem, Vēršiem, Vēžiem, Lauvām, Svariem, Mežāžiem, Ūdensvīriem un Zivīm.

Sarežģītie laika posmi

Merkurs retrogrādā stāvoklī atradīsies no šā gada 29.decembra līdz nākamā gada 29. janvārim, no 21. aprīļa līdz 15.maijam, no 23. augusta līdz 15.septembrim, kā arī no 13.decembra līdz 2024.gada 2.janvārim. Sarežģītā un nelabvēlīgā stāvoklī Merkurs atradīsies arī no 16. līdz 31.martam. Šajā laikā nevajadzētu veikt lielus pirkumus, jo īpaši aprīkojuma iegādi. Ļoti rūpīgi jāpārbauda visi dokumenti, neko nevajadzētu parakstīt, nepaskatoties.  Var būt daudz vairāk strīdu un pārpratumu, problēmu ar tehnoloģijām un viedierīcēm. Šajā laikā nav vēlams uzsākt kaut ko jaunu. Jaunas iepazīšanās diez vai nesīs ko labu. Ir labi turpināt agrāk iesākto, īpaši apgūstot, piemēram, svešvalodas.

Marss retrogrādā stāvoklī atradīsies līdz 12. janvārim, kā arī sarežģītā pozīcijā no 10. maija līdz 30. jūnijam. Šajā laikā var rasties problēmas ar ķermeni: lielāka uzņēmība pret slimībām ar grūtu atveseļošanos, apdegumiem, ievainojumiem un negadījumiem.

Esiet uzmanīgi ar uguni, elektrību un elektroinstalāciju, neatstājiet aizdegtas sveces bez uzraudzības, noteikti izslēdziet plīti un gludekli – pastāv daudz vairāk ugunsgrēku risku nekā parasti.

Venerai sarežģītā pozīcijā nākamgad būs no 23. jūlija līdz 4.septembrim un no 3. līdz 29. novembrim. Šajā laikā var rasties problēmas attiecībās ar partneriem – laulātajiem, mīļajiem. Būs pārpratumi un uzmanības trūkuma sajūta. Var šķist, ka starp jums ir maz vai nav nekā kopīga. Tomēr šis nav labākais brīdis, lai pieliktu punktu attiecībām. Vispirms mēģiniet iemācīties būt laimīgi jebkurā situācijā – just mīlestību vienmēr un visur, neatkarīgi no tā, vai esat kopā ar cilvēkiem, kas jums ir svarīgi, vai esat viens.

Šajā laikā nevajadzētu pirkt kaut ko ļoti dārgu, atjaunināt savu garderobi, mainīt tēlu vai iesaistīties svarīgās kosmētiskās procedūrās. Injekcijas, plastiskā ķirurģija jāatliek uz citu brīdi. Ja darbs ir saistīts ar radošumu, mākslu, skaistumu, var rasties zināmas grūtības. Taču šis ir arī brīdis, kad var veikt izrāvienu un sasniegt jaunu profesionālo līmeni.

Jupiters retrogrādā pozīcijā nākamgad atradīsies no 4. septembra līdz 31. decembrim. Retrogrādais Jupiters mazinās optimismu un ticību labai nākotnei. Centieties šajā periodā neuzplīties citiem ar nelūgtiem padomiem, kā arī pēc iespējas sargieties no citu padomiem paši. Sargājiet savas personīgās robežas, taču neesiet arī pārāk stingri.

No 17. jūnija līdz 4. novembrim retrogrādā stāvoklī atradīsies Saturns. Tas nesīs aizkavēšanos un šķēršļus pat šķietami jau 100% paveiktos darbos un uzdevumos.

2023.gadā gaidāmi divi Mēness aptumsuma periodi: no 20. aprīļa līdz 5. maijam un no 14.oktobra līdz 8. novembrim.

Lasiet arī: VIDEO | Hamatova ataino, kā jaungadu sagaidīs mobilizēto dēlu vecāki

Šajā laikā, kā arī divas nedēļas pirms un pēc aptumsuma datuma nav vēlams plānot neko svarīgu. Piemēram, ja aptumsums ir 20.aprīlī, tad no 13.aprīļa līdz 27.aprīlim neko svarīgu neplānojam. Pašā aptumsuma dienā mēģiniet dzīvot izsvērtāk, nesteidzieties. Neplānojiet pārāk daudz – tas būs fiziski un emocionāli grūti gan jums, gan apkārtējiem. Šis laiks ir labs, lai atbrīvotos no nevajadzīgā – gan fiziskajā plānā (lietas), gan garīgajā (bailes, kaitīgie ieradumi), iesaka astroloģe.

youtube icon
Abonēt youtube