Foto: Pexels

Lietuviešu kompānija Chazz radījusi čipsus ar vīriešu dzimumorgānu garšu, kas tirdzniecībā nonāks jau pavisam drīz. Kompānija jau šobrīd piedāvā pieaugušo auditorijai paredzētus čipsus ar vagīnas garšu.

“Mēs esam radījuši garšīgu produktu, kas cildina ķermeni un mudina cilvēkus izmēģināt jaunas lietas, ja viņi to nav izmēģinājuši. Ja ir mēģinājuši, šis viņiem nebūs nekas jauns,” TV3 raidījumam “Bez tabu” norāda uzņēmuma līdzīpašnieks Žilvinas Kulvinskis.

Jau vēstīts, ka mūsdienās, kad veikalu plaukti lūst no preču un pārtikas produktu pārpilnības, ražotājiem kļūst aizvien grūtāk piedāvāt patērētājiem jaunas preces ar nepieredzētām garšām. Lietuviešu kompānija Chazz atradusi veidu, kā pārsteigt – piedāvājot čipsus ar vagīnas garšu.

Čipsi ar marķējumu “18+” nopērkami par 9,90 eiro, liecina informācija ražotāja mājaslapā.

Pēc ražotāja domām, šādu čipsu “uzdāvināšana otrajai pusei būtu skaidrs aicinājums pārkāpt visas barjeras, runāt par seksu, sākt mīlēties un pārspēt savus vecākus!”.

Lasiet arī: Daugavpilī sieviete 2,1 promiles reibumā  mēģina nokārtot auto vadīšanas eksāmenu

“Pēc nogaršošanas tu atcerēsies savus mežonīgos mīlas piedzīvojumus, savu pirmo mīlestību un varbūt pat zaudēsi orālo nevainību…” sola ražotājs. Pēc tā domām, čipsi būs gan lieliska dāvana otrajai pusītei, gan ideāls veids, kā pārbaudīt savu draugu drosmi, atvērtību un humora izjūtu.

Foto: Ekrānšāviņš

youtube icon
Abonēt youtube