Foto: Ekrānšāviņš

Ukrainas karavīri sagrāvuši krievu iebrucēju bāzi Pravije Sagi ciemā Hersonas apgabalā, okupantiem muļķības pēc pašiem atklājot savu atrašanās vietu.

Vietējie “Telegram” kanāli vēsta, ka iebrucēji uzturējās kompleksa “Grand Prix” vasarnīcā. Komfortajās mājiņās krievi jutās lieliski, līdz pie viņiem ieradās “dāvanas” no HIMARS, ziņo Unian.

Ukrainas bruņotie spēki iznīcināja vairākas kompleksa ēkas, izpostot krievu bāzi.

Krievi sevi nodeva paši, jo īpaši okupants Pjotrs Ložkovojs, kurš sociālajos tīklos regulāri ievietoja fotogrāfijas no “Grand Prix” un lielījās ar tur glabāto tehniku. Turklāt iebrucējs pat atzīmējis savu atrašanās vietu.

Jaungada brīvdienās Ukrainas Bruņotie spēki dāsni dalīja “dāvanas” krievu okupantiem. Jaungada naktī īpaši cietusi krievu bāze Makiivkas skolā, kur, pēc dažādiem avotiem, tobrīd atradās no dažiem desmitiem līdz 600 mobilizēto no Krievijas.

Lasiet arī: Lietuvieši ražos čipsus ar vīriešu dzimumorgānu garšu

Krievija oficiāli apstiprinājusi tikai 63 karavīru nāvi, bet, pēc Rietumu ekspertu domām, tas neglābj Sergeja Šoigu vadītās ministrijas reputāciju. Krievijas Aizsardzības ministrija cenšas novelt vainu uz vietējiem “ierēdņiem”, bet tie – uz pašiem mobilizētajiem.

Tāpat Ukrainas bruņotie spēki Jaungada vakarā sarīkojuši uzlidojumu ienaidnieka pozīcijām Čulakovkā pie Hersonas, kā rezultātā krievi cietuši milzu zaudējumus, ģenerālštābam ziņojot par 500 bojāgājušajiem un ievainotajiem.

youtube icon
Abonēt youtube