Foto: Pexels

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 19. līdz 25. janvārim  sagatavojusi  astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Tiks piedāvāta iespēja piedalīties interesantā un aizraujošā projektā, kas vairos tavu popularitāti un atpazīstamību profesionālajā jomā. Veiksmīgs un prieku nesošs būs ieguldījums kādā tālākā atpūtas braucienā. Pārsteidzoša iepazīšanās var radīt virkni pozitīvu emociju un humora pilnus brīžus.

Vērsis

Otrās pusīte meklētājiem ir gaidāma iepazīšanās saviesīgā un neformālā gaisotnē. Nav vēlams tērēt lielākas naudas summas, kas saistītas ar jaunām saziņas ierīcēm un tehniku. Atliec to uz vēlāku laiku. Prieks par paveikto ļaus kvalitatīvāk baudīt savu ikdienu. Palutini sevi.

Dvīņi

Veiksmīgs laiks būs individuālajā sektorā strādājošiem. Veiksmīgs būs ieguldījums uzņēmējdarbībā. Darba meklētājiem pašiem jāizrāda aktīvāka iniciatīva. Atļaujoties iztērēt lielākas naudas summas atvaļinājumam, gandarījums par pavadīto laiku būs milzīgs.

Vēzis

Tava centība un ieguldītie pūliņi tiks ļoti novērtēti no klientu un arī augstākstāvošo puses. Nav vēlams tērēt lielākas naudas summas sadzīves un mājsaimniecības lietām. Labākai peļņas gūšanai nāksies pievērst uzmanību kvalitātei un profesionalitātei.

Lauva

Darba vietā vari saskarties ar nepatīkamām pārbaudēm saistībā ar dokumentiem, atļaujām un tiesībām darboties. Jaunā darba vidē esošiem izveidosies cieša un saliedēta komanda ar kolēģiem. Neplānoti tēriņi var rasties saistībā ar tehniku. Izvērtē rūpīgāk to, kas tavā ikdienā ir.

Jaunava

Finansiāli veiksmīgs būs laiks pārdošanas jomā strādājošiem. Labas peļņas iespējas tiks saskatītas, pavirzot uz priekšu iepriekš uzsākto projektu. Prātu nodarbinās domas par to, kā uzlabot vai atjaunot tās attiecības, kuras gluži kā vērtīgs kristāla trauks ir nedaudz saplaisājušas.

Svari

Atnāks iedvesma, lai realizētu to, kas jau pirms kāda brīža tika iesākts un atstāts nepabeigts. Brīnišķīgs un vērtīgs laiks būs radošajā jomā strādājošajiem. Ir gaidāms gandarījums par paveikto! Vērtīgs būs ieguldījums savā pašizaugsmē. Tērē un ieguldi naudas līdzekļus gudri!

Skorpions

Gluži kā ar sniega lavīnu uz galvas vari saskarties ar nepatīkamām kritizējošam piezīmēm no augstākstāvošo puses. Jāsāk laicīgi rūpēties par savu reputāciju. Lielāku vērību nāksies pievērst sava darba kvalitātei. Labs honorārs sniegs iespēju ieguldīt to savā hobijā un vaļaspriekā.

Strēlnieks

Jaunas līgumsaistības un sadarbība radīs tev izaugsmes iespējas nākotnē. Esi atsaucīgs uz piedāvājumiem iesaistīties nelielos projektos. Ar pateicību novērtē to, kas tev tiek dots un nāk tev pretī. Papildu izdevumi var rasties saistībā ar gaidāmo privāto pasākumu. Sakāpinātas sajūtas raisīs kāda īpaša cilvēka satikšana.

Mežāzis

Pārmaiņas esošajā darba vidē nāks par labu tavai izaugsmei profesionālajā darbībā nākotnē. Ieviešot minimālas korekcijas un mainot darba gaitas stratēģiju, sasniegsi savu mērķi krietni vien ātrāk. Attiecībās kaislības liesmos un prāts būs noskaņots uz krāšņākām tuvības izpausmēm.

Ūdensvīrs

Esi gatavs pārmaiņām profesionālajā darbībā. Paplašinot savu uzņēmējdarbību, būsi ieguvējs gan šobrīd, gan tālākā nākotnē. Izaicinājumi esošajās attiecībās mudinās izvērtēt prioritātes. Patīkamas ziņas tiks saņemtas no cilvēka, ar kuru nesen izveidojušās draudzīgas attiecības.

Zivis

Tiks saskatītas papildus izaugsmes iespējas karjerā. Labas ziņas tiks saņemtas par sadarbību ar ārvalstu klientiem. Doma par došanos atpūtas braucienā kopā ar mīļoto cilvēku ir realizējama daudz vienkāršāk nekā tev šķiet. Rīkojies! Attiecībās ar mīļoto jutīsies cienīts un atbalstīts.

Lasiet arī: «Antikrists nāks no Krievijas!» – čigānu Nostradams  biedē ar pareģojumu šim gadam

youtube icon
Abonēt youtube