Foto: Pexels

Šogad veiksies visiem bez izņēmuma, jo veiksmi nesošā planēta Jupiters atrodas ļoti labvēlīgā stāvoklī un ir gatava dāsni apdāvināt ikvienu, portālam  Wday stāsta praktizējošā vēdiskā astroloģe Nadežda Černiševa.

Auns

No 2023. gada sākuma līdz aprīļa beigām Auniem veiksies jautājumos, kas saistīti ar nekustamo īpašumu un ceļojumiem. Pastāv iespēja pēkšņi tikt pie finanšu līdzekļiem sapņu dzīvokļa iegādei vai remontam. Daļa Aunu dosies uz ārzemēm. No aprīļa veiksies ģimenes lietās. Vientuļie Auni, visticamāk, satiks potenciālo dzīvesbiedru, bet laulībā esošie jutīs harmoniju un vienotību ar savu dvēseles radinieku. Šis periods būs labvēlīgs arī bērna ieņemšanai.

Vērsis

Jaunā gada pirmie četri mēneši būs labvēlīgi laulībām un bērnu ieņemšanai. Vientuļajiem Vēršiem jāatceras, ka liktenis diez vai pats piezvanīs pie durvīm, tāpēc vajadzētu biežāk iziet ārā vai reģistrēties iepazīšanās vietnē. Iespējami interesanti ceļojumi; ja rodas iespēja ceļot – nekavējies, tevi gaida brīnišķīgas emocijas. Sākot ar maiju, dzīvi izgaismos harmonijas un iekšējās laimes sajūta. Iespējams, domāsi par jauna īpašuma iegādi – nedzen šīs domas prom, bet izskati visus iespējamos variantus.

Dvīņi

Līdz 2023. gada aprīlim Dvīņiem būs iespēja sasniegt karjeras virsotnes. Ja esošajā darbavietā sasniegti iespēju griesti, iespējams, ir pienācis laiks kaut ko mainīt. Lai kāds būtu lēmums, biznesa lietās uzsmaidīs veiksme. Iespējama finansiālās situācijas uzlabošanās  – tas var būt algas pielikums vai papildus peļņas iespējas. Sākot ar maiju pastāv iespēja satikt mīļoto cilvēku.  Jūtas solās būt spēcīgas un partnera nodomi – nopietni. Nesēdi mājās, bet apmeklē kultūras pasākumus un koncertus.

Vēzis

Līdz 2023. gada aprīlim Vēžiem veiksies tālos ceļojumos. Tātad, ja plāno doties ceļojumā šajā laikā,  nešaubies, iegūsi brīnišķīgu pieredzi! Satiksi labu skolotāju, un nav svarīgi, ko tieši plāno apgūt – garīgās prakses vai valodas. Fortūna uzsmaidīs ne vien Vēžiem, bet arī viņu vecākiem – no aprīļa Vēži var sagaidīt sasniegumus karjerā, finansiālo izaugsmi, labu veselību un patīkamas pārmaiņas arī savu vecāku dzīvē.

Lauva

Šī gada pirmie četri mēneši dažiem Lauvām var radīt iespēju pārcelties uz pastāvīgu dzīvi ārzemēs. Tāpat Lauvas var sagaidīt finanšu līdzekļu pieaugumu ne tikai savā, bet arī partnera bankas kartē. Šajā laikā vari pamanīt liktenīgas zīmes, kas dos mājienu, kurp virzīties tālāk. Maija sākumā sāksies labvēlīgs periods pašattīstībai, tēla maiņai un savu ambīciju izpausmei. Lauvas, kas plāno grūtniecību, saņems zvaigžņu svētību bērna ieņemšanai.

Jaunava

Gada sākumā attiecību jomā gaidāma veiksme – precētajiem laulība kļūs vēl stiprāka un harmoniskāka, bet vientuļajiem būs iespēja satikt savu dvēseles radinieku. Pavēro uzmanīgāk vientuļos pretējā dzimuma pārstāvjus, ko pazīsti jau sen, – varbūt starp tiem ir tava nākamā otrā pusīte. Tāpat sagaidāma nozīmīga iepazīšanās ar cilvēku, kurš kļūs par tuvu draugu vai uzticamu palīgu karjeras jautājumos. Šobrīd ir ļoti labvēlīgs laiks apgūt ko jaunu, nākotnē šīs zināšanas noderēs. No 22. aprīļa veiksme finansēs sagaida ne tikai tevi, bet arī tavu partneri.

Svari

Svari var domāt par veselības uzlabošanos, ienākumu pieaugumu un interesantu ceļojumu – viss piepildīsies! Līdz aprīlim vari sakrāt pieklājīgu naudas summu un nostiprināt savas pozīcijas darbā, taču, lai to panāktu, būs smagi jāstrādā. No maija sākuma gaidāma veiksme mīlas lietās, jaunās un daudzsološās attiecībās, kas nākotnē var izvērsties stiprā laulībā. Draugi iepriecinās ar izrādītajām rūpēm, jaunāko brāļu vai māsu dzīvē notiks pozitīvas pārmaiņas,  sajutīsi enerģijas pieplūdumu un būsi lieliskā garastāvoklī. Iespējams, šajā laikā radīsies vēlme mainīt stilu – uz priekšu!

Skorpions

Gada pirmajos četros mēnešos gaidāma veiksme finanšu lietās. Šajā laikā var iegādāties loterijas biļeti – veiksme ir tavā pusē! No 22. aprīļa vēlēsies atjaunināt savu garderobi vai iegādāties vērtīgu lietu – varēsi  to atļauties. Palutini sevi un iegādājies biļeti uz savu iecienītāko atpūtas vietu vai kūrortu.

Strēlnieks

Gada sākums dāvās Strēlniekiem siltas attiecības ar māti, komfortu un harmoniju mājās, kā arī iekšējās laimes stāvokli. Jutīsi, ka mīli šo pasauli, un šī mīlestība ir abpusēja! Gada pirmajos četros mēnešos var tikt piedāvāts doties komandējumā – neatsakies, tas būs aizraujošs piedzīvojums. Šajā periodā būtu labi atcerēties savus sapņus, tajos var būt kāds svarīgs pavediens. Novieto piezīmju grāmatiņu un pildspalvu pie gultas, lai varētu uzreiz pēc pamošanās pierakstīt redzēto. Gada otrajā pusē gaidi draugu loka paplašināšanos, labas ziņas sava tēva dzīvē un radošo iedvesmu.

Mežāzis

Mežāži ir tik ilgi un smagi strādājuši, ka ir pienācis laiks atpūsties un plūkt sava darba augļus. Tas var būt paaugstinājums, prēmija,  vai nozīmīgs kompliments, ko izteicis priekšnieks. Vientuļie šīs zīmes pārstāvji gada pirmajos četros mēnešos, iespējams, satiks savu nākamo izredzēto, bet laulātie jutīsies  laimīgi attiecībās. Zvaigznes dod zaļo gaismu izglītības iegūšanai.  Gada otrajā pusē ceļosi un smagi strādāsi.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs gada sākumā var pieņemt lēmumu mainīt darbu. Šis lēmums nākotnē dos brīnišķīgus rezultātus patīkama atalgojuma un laba amata veidā. Īpaši paveicies tiem zīmes pārstāvjiem, kas strādā valsts iestādēs –  finansiālās prasības tiks pilnībā apmierinātas. Finanšu līdzekļu pieaugums ir gaidāms ne tikai Ūdensvīriem, bet arī viņu otrajai pusītei. No maija sākuma līdz gada beigām saņemsi atlīdzību par paveikto darbu, iegūsi jaunus draugus un noderīgus kontaktus, kas turpmāk palīdzēs, kāpjot pa karjeras kāpnēm.

Zivis

Gada pirmie četri mēneši dos iespēju atrast mīļoto, apprecēties un ieņemt bērnu. Ķer mūzu aiz astes un gūsti lielu progresu radošajos centienos! Šajā periodā ir iespēja izveidot kaut ko patiesi ģeniālu. No maija būs iespēja mainīt darbu vai amatu, ir vērts runāt ar priekšnieku par algas pielikumu. Nebaidies, šim dialogam vajadzētu noritēt bez aizķeršanās, iegūstot vēlamo.

Lasiet arī: «Antikrists nāks no Krievijas!» – čigānu Nostradams  biedē ar pareģojumu šim gadam

youtube icon
Abonēt youtube