Foto: Pexels

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 27. janvāra līdz 2.februārim sagatavojusi  astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Jauna sadarbība pavērs citas iespējas sociālajā plānā. Būsi uzmanības centrā. Vērtīgs ieguvums, dāsni atalgots profesionālais veikums ļaus palutināt sevi ar jauniem, aksesuāriem sava interjera labiekārtošanā. Patīkamu un negaidītu pārsteigumu sagādās mīļotais cilvēks.

Vērsis

Sīkas nianses ikdienas pienākumos sarežģīs darba ritējumu. Darbā ar klientiem ir jārēķinās ar klientu neapmierinātību. Piešķir visam nelielu humora devu. Attiecībās vēlme pēc citādākas ikdienas attiecībās mudinās ieviest ikdienā kādu hobiju kopā.

Dvīņi

Brīnišķīgs laiks tavā profesionālajā darbīb, kas ļaus apjaust to, ka ar katru brīdi tu esi tuvāk savam mērķim. Labs partneris būs tavu panākumu trumpis šonedēļ. Papildu peļņa būs gūstama, pieņemot piedāvājumu piedalīties kādā projektā. Mīlestībā iedomībai un kaprīzēm nav vietas.

Vēzis

Var nākties atteikties no tiem pienākumiem un saistībām, kas jau kādu laiku atņem tavu enerģiju. Lielāki izdevumi būs piedzīvojumu meklētajiem, izklaižu cienītājiem un dzīves baudītājiem. Otrās pusītes meklētajiem pozitīvas emocijas un piedzīvojumi būs gaidāmi ik uz soļa.

Lauva

Ir pienācis laiks ļoti rūpīgi izvērtēt to, kādā kvalitātē ir tava komanda. Tiks saskatītas iespējas ieviest korekcijas uzņēmējdarbībā un uzticētajos pienākumos, ja esi darba ņēmējs. Tēriņi, kas ir saistīti ar tālākiem ceļojumiem un izklaides pasākumiem, var manāmi patukšot tavus iekrājumus.

Jaunava

Atzinība no vadības puses ļaus pavirzīties pa savu karjeras ceļu nedaudz augstāk. Neparedzēti tēriņi var rasties kāda brauciena laikā. Kāda nepamanīta nianse maksājumu veidā var būt ievērojami pārsteidzoša. Patīkamu pārsteigumu sagādās cilvēks, kas reiz ir bijis nozīmīgs. Izvairies no apkārtējo padomiem.

Svari

Harmoniskākas un draudzīgākas attiecības izveidosies ar kolēģiem vai padotajiem. Iesaistīšanās projektā radīs papildu pienākumus, taču pavērs jaunas iespējas. Finansiālas drošības un stabilitātes sajūta mudinās atļauties vairāk un iegādāties kaut ko sen kārotu. Palutini sevi!

Skorpions

Savus kvēlākos biznesa plānus, nodomus un vēlmes, ir ieteicams paturēt dziļā noslēpumā. Veiksmīgs būs ieguldījums nekustamajā īpašumā. Ienākumi no radošās darbības būs krietni augstāki. Lielākas naudas summas var tikt tērētas saistībā ar bērnu vajadzībām un svētkiem. Novērtē un esi pateicīgs par to, kas jau ir.

Strēlnieks

Tava iniciatīva sadarboties būs noteicošais faktors tam, kāds rezultāts būs.  Panākumu atslēga ir tieši tavās rokās. Izvairies no asākām diskusijām ar partneriem. Lielāka naudiņa būs gūstama, liekot lietā savus talantus un radošo meistarību.

Mežāzis

Tiks apsvērta doma ieviest korekcijas esošajā darbībā. Interesantas iepazīšanās un jauni kontakti ļaus sasniegt mērķi ātrākā laikā. Ievērības cienīgas naudas summas tiks ieguldītas veselību uzlabojošās procedūrās. Veiksies darījumos, kas saistīti ar pirkšanu un pārdošanu.

Ūdensvīrs

Darbības vides labiekārtošanas darbi prasīs diezgan daudz enerģijas. Nepažēlojot ne naudu, ne laiku,  ir gaidāma iespaidīga virzība uz priekšu. Nāksies cītīgi pastrādāt, taču rezultāts būs ievērības cienīgs. Romantikas un kaislību dzirkstis uzplaiksnīs esošajās attiecībās!

Zivis

Darbošanās savā uzņēmējdarbībā nesīs daudz prieka, atzinības un arī popularitāti. Iesaistīšanās plašāka mēroga pasākumos, būs veiksmīgs savas enerģijas ieguldījums un jauns profesionālās darbības pavediens nākotnē. Nauda nāks, tikai jāprot būs to nopelnīt. Attiecībās – piedodot sev, tu atbrīvosies no smagas nastas.

Lasiet arī: «Antikrists nāks no Krievijas!» – čigānu Nostradams  biedē ar pareģojumu šim gadam

youtube icon
Abonēt youtube